Mass Effect 3 - megvan az Omega DLC dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Már nem kell sokat várni a Mass Effect 3 soron következő egyjátékos kiegészítőjére, az Omega a jövő hónap végén válik letölthetővé. Nem lesz ingyenes, de ha minden igaz, régi kérdésekre kaphatunk választ, miközben igyekszünk visszafoglalni az Omegát Aria társaságában.

Ugyan ez-az kiszivárgott már a Mass Effect 3 következő DLC-jével kapcsolatban, a lényegi információ, ami a megjelenést és az árazást illeti, csak most érkezett meg.

A BioWare bejelentette, hogy az Omega alcímet viselő kiegészítő november 27-én válik letölthetővé PC-n, PS3-on és Xbox 360-on (az európai PSN-nél egy nap csúszással számolhatunk), és 15 dollárt, illetve 1200 Microsoft vagy BioWare Pontot kell leszurkolnunk érte.

Az Omega egy régóta megoldatlan történeti szálat boncolgat majd, az egyjátékos küldetések során a címben is megnevezett űrállomás visszafoglalásában segítünk majd Ariának és egy eddig ismeretlen Turian-hölgynek. A BioWare szerint a DLC "kétszer akkora lesz, mint az eddigi legnagyobb Mass Effect 3-kiegészítő".

3.
3.
Drazhar
a "kétszer akkora lesz" az a méretére utal? :)
a Leviathan a nyomozós részt, és az űrállomás hangulatát leszámítva eléggé felejtősre sikerült, és nettó 1,5 óra ki is végezhető.
1.
1.
lolman598
remélem nem lesz kétszer olyan unalmas,mint a leviathan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...