Mass Effect-féle N7 páncél a Dead Space 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 22.
  • Hír
Link másolása
Ha a gépeden még megvannak a Mass Effect 3 mentései, és be akarsz ruházni a Dead Space 3-ba, akkor külön jutalomban részesülsz az EA jóvoltából. A szerepjátékból ismerős N7 páncélt öltheted magadra a horror címben.

A Dead Space 3-ban magadra ölthetsz egy Mass Effect-témájú páncélt, de csak akkor, ha a gépeden megtalálható egy Mass Effect 3-mentés. Ha rajongsz a BioWare szerepjátékáért, de a horror műfajt sem veted meg, bizonyára örülni fogsz az EA ajándékának.

Az N7 páncélt PC-n, Xbox 360-on és PS3-on is magunkévá tehetjük, ha ugyanazon a rendszeren, ugyanazzal az Origin-profillal nyomulunk a Dead Space 3-mal, amivel a Mass Effect 3-at is toltuk.

A Visceral kooperatív mókával felvértezett játéka februárban jelenik meg mindhárom platformon.

22.
22.
drat576
#21: ez tényleg szép, de nem ezen fog múlni a játék sorsa, ennyi promó és marketing bőven belefér, főleg ahhoz a hype és reklám dömpinghez képest amit a Ubisoft tavaly év vége felé csinált a AC3-mal meg FC3-mal
21.
21.
Mortician
#20: Miért lenne probléma? A Dead Space Ignition-höz is járt egy egyedi páncél, amit csak az oldhatott fel, aki megvette.

http://img148.imageshack.us/img148/7640/hackersuit.jpg
20.
20.
drat576
Ha meg nem csak átszínezés lenne akkor meg az lenne a probléma, mert hogy biztos kivették a játékból és csak azok kapják meg akiknek van ME3-muk. Igen ez csak egy átszínezés és főleg azoknak fog tetszeni akik szeretik a Mass Effectet mert a páncél is ilyen stílusú, tehát valószínűleg megvan nekik a ME3 és totál ingyen kapnak egy kis pluszt (ami igazán nem plusz csak egy jópofa 5let, ennyi), már ez is baj?
18.
18.
Szerintem jópofa:)
Mellesleg nem tudom miért kell ebből akkora vitát csinálni.
Meg fogod venni a Dead Space 3.részét? Én meg.
És mellette ott van a Mass Effect 3 is? Igen meg van.
És ingyen van? Igen ha meg van a Mass Effect 3.
És akkor szerintem a téma lezárva.
17.
17.
Matt8888
16.
16.
lisany
Van egy kis problémám. :( Nem találom PlayStation Store-on a Dead Space 3 Demóját. Pedig elméletileg ma jelent meg. Help please! Köszi! :)
15.
15.
DevilGamer
Én mondjuk egy Halo féle páncélnak jobban örültem volna. DON GONDOCS cimbora jól vagy? Ne hívjak mentőt?
14.
14.
alex512
#9: Azért ez a dolog éppen nincs ingyen, kell hozzá egy Mass effect 3, amit nem ingyen osztogatnak. Nem egy alapcuccról van szó, vagy egy mindenki számára megnyíló ingyenes DLC-ről...
13.
13.
alex512
#11: Ahogy Mortician is írta, azért volt már értelmes ajándékpáncél az EA játékban.
12.
12.
raprador2
a Kinectes hangvezérlés nagyon jól sikerült a demoban add hozzá egy kis + szerintem megveszem boxra :D Am ez elég szép ajándék az EA-tól :D
11.
11.
dBLOOD
#4: LOL Már hogy lenne elképesztő. Gyorsan megnéztem melyik kiadó adta ki, persze hogy az EA. Átszíneztek egy már létező contentet és teljesen új contentként reklámozzák? Tipikus EA húzás! :D
10.
10.
Mortician
#9: Itt nem erről van szó, szép gesztus tőlük, csak épp úgy reklámozzák, mintha egy teljesen egyedi páncélt csináltak volna a játékhoz ajándékként azoknak, akik megvették a Mass Effect 3-at, erre meg kapnak egy átszínezett Security Suit-ot. Láttad azt a páncélt, amit a Dead Space 2 apropóján adtak a Dragon Age 2-höz? Az anno megérdemelte a promót.

http://img37.imageshack.us/img37/5071/daarmordeadsbonuslg.jpg
9.
9.
Kocsis92
úristen,azoknak akik panaszkodnak h nem nagy szám: ingyen van. pofa be. sose állították h ettől lesz most hatalmas nagy királyság a játék, csak egy jópofa easter egg ez a páncél
8.
8.
drat576
jól néz ki nagyon, ME3 mentések megvannak úgyh no problemo
6.
6.
Mortician
#5: Egyelőre úgy tűnik nem lesz PC-s demó.
5.
5.
kivenoko
Bocs ha olyat kérdezek amit tudni illene, de számítógépre nem jön demo? Amúgy ez tényleg egy szimpla biztonsági ruha N7 felirattal... következő ME-be meg rakják be Isaac vérpáncélját :D
4.
4.
alex512
Elképesztő h képesek voltak új skint húzni egy security suitra. Taps...Jól néz ki, de azért ez kicsit parasztvakítás. Ha valami teljesen új páncélt találnak ki hozzá, ami tényleg hasonlít a mass effectes páncélra és sisakra akk azt mondom h tényleg jó munka. De így szinte semmi pluszt nem adtak hozzá. Egy rajongó is megfelelő szabadidővel és tudással összedobhat egy új skint egy páncélra. Magától a fejlesztőcsapattól többet vártam volna.
3.
3.
DON GONDOCS
Egy metroid suitot szívesen látnék a játékban :D
2.
2.
Mortician
Annyira azért nem nagy durranás, mint amennyire beharangozzák. Ez csak egy szimpla Security Suit a második részből.
1.
1.
smash
Nekem tetszik :) Szerintem jó dolog akinek meg nem jön be ez a fajta játékok vegyítése az nem rakja rá Isaac-re ezt a menő páncélt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...