Mass Effect 3 - képek az új DLC-ből?

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 29.
  • Képek
Link másolása
Azt már december óta tudjuk, hogy DLC készül a Mass Effect 3-hoz, ezek után valószínűsíthető, hogy a producerek által nemrég közzétett screenshotok is az új kiegészítőből származnak.

Casey Hudson és Michael Gamble a Twitter-csatornáján tett közzé egy-egy screenshotot a Mass Effect 3-ból, és bár túl sok konkrétumot nem árultak el a képekkel kapcsolatban, valószínűsíthető, hogy azok az új DLC-ből származnak: az egyiken egy páncélozott krogan sújt le a földre egy hatalmas pöröllyel, a másikon pedig egy neonfénnyel elárasztott utca, a Silversun Strip látható, közvetlenül a Silver Coast Casino társaságában.

Tavaly december óta tudjuk, hogy újabb egyjátékos DLC várható a Mass Effect 3-hoz, amit ráadásul a leköszönő edmontoni csapat a fejleszt. A történeten állítólag nyolc író dolgozik, sőt az ígéretek szerint a zenészgárda is a régi lesz, miközben várhatóan Seth Green is visszatér, hogy újra eljátssza Joker szerepét.

Várjuk a hivatalos infókat!

12.
12.
Giggsy
#11: Your trolling is bad, and you should feel bad.
11.
11.
Raatkainen
#9: Szerintem is be kéne fejezni a rinyálást a ME3 végkifejlet kapcsán, komolyan nem értem az embereket, hogy a 4 lehetőség közül legalább az egyik miért nem felel meg nekik. Talán oda kellett volna figyelni, amikor a tudodki elmagyarázza a dolgokat és értelmezni azt. Itt kezdődik:)
10.
10.
The Lone Drow
#6: Szerintem azért, mert ez valóban két DLC. A masseffect.hu-n úgy is írnak róla.
9.
9.
Scoo
Felejtsétek már el a történet végét! Az olyan lett amilyen, kár már érte sírni. Ez van.
8 író??? Bazisok egy DLC-hez. Remélem össze is kalapálnak akkor valami használhatót. Az Omega ugyan jó akció volt, de a története kb két három mondatban összefoglalható.
7.
7.
Torque
#4: És pont "csak" a vezető írói szerep által megteremtett egységesség, átgondoltság és kreatív ötletek megfelelő szűrése hiányzott a harmadik részből.
6.
6.
exonic
Vannak, akik egy új multis dlc-t látnak a Krogant-t ábrázoló képen. tényleg jöhetne egy...
5.
5.
lolman598
én egy multis DLC-nek is tudnék örülni,valahogy nekem az nagyon bejött.
4.
4.
alex512
#1: Drew Karpyshyn ha jól tudom "csak" vezető író volt, szval alatta is dolgoztak páran, nem egyedül írta meg az egész mass effectet. Engem érdekel a dlc, mert kövezettek meg érte de nekem már az alap befejezése is nagyon tetszett a mass effect 3-nak. Én is tudom h logikátlanságok vannak benne meg minden, de nekem működött és úgy beszívott a történet h nem vettem észre őket játék közben. Pedig nagy rajongója vagyok a sorozatnak.
3.
3.
Giggsy
#2: Az felejtős, max ha tényleg lesz film (és trilógia módon végigmennek mindhárom játékon) akkor csinálnak más lezárást. Vagy ha tizenöt-húsz év múlva készítenek belőle egy 3D-s virtuális valóságos ultra-giga-mega HD újrafeldolgozást. Addig is az EC után a lezáráshoz már nem fognak hozzányúlni, az biztos.
2.
2.
UndokBeka
Én remélem, hogy végre kapunk egy rendes lezárást (Indoctrination theory, hello).
1.
1.
Torque
És mi lenne ha nyolc különböző íróval való szarakodás helyett sűrű bocsánatkérések közepette visszakönyörögnék Drew Karpyshyn-t ? A krogan pedig borzalmasan néz ki, maszatos a textúra, a Maw Hammer-t pedig borzalmasan fogja. (arról már nem is beszélve, hogy jó Bioware szokás szerint "újrahasznosított" modellt használ, konkrétan a Vindicator puska)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...