Wildman - a kiadók lelkesek, a rajongók nem

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 11.
  • Hír
Link másolása
Még négy nap van hátra a Wildman kickstarteres adománygyűjtéséből, ám a kitűzött összeg felét sem gyűjtötte össze a Gas Powered Games. A kiadók már felfigyeltek a projektre, de minden a rajongók lelkesedésétől függ.

A Gas Powered Games elmondása szerint már több kiadó is felfigyelt a Wildmanre, de csak akkor lesz belőle szerződés, ha a rajongók lelkesek és elegendő pénzt adnak a projektre.

Chris Taylor, a csapat fejese a Rock, Paper, Shotgunnak elmondta, hogy már több telefonhívást is megejtettek bizonyos kiadók képviselőivel. Érdeklődő van, ám a feltételük az, hogy a játék kickstarteres kampánya sikerrel záruljon. A kiadók jóvoltából akár 3 millió dollár is a rendelkezésükre állna, de ehhez 1,1 milliót nekik kell összeharácsolni az adományokból.

Sajnos a Wildman kampánya nem megy elég jól. Még négy napig fogadják a rajongók pénzét, ám idáig 478 ezer dollár gyűlt össze a kitűzött 1,1 millió dollárból. A számok lassan jönnek: a Wildman csupán 75 ezret kapart össze az első napon, míg más projektek, például az Obsidian kampánya akár 400 ezer dollárt is összeszedett ennyi idő alatt. Taylornak lépnie kellett, ezért inkább a megmaradt pénzt végkielégítésekre költötte.

Biztos, ami biztos, a csapat bejelentette, hogy női főhőst is irányíthatunk a játékban. A barbár csajszi dögösen néz ki - a fizimiskájáról fentebb találtok képet.

Drukkolunk az RTS-RPG Wildman sikerének, négy nap alatt is meg lehet váltani a világot!

4.
4.
subz
Funding Canceled
Funding for this project was canceled by the project creator about 11 hours ago.
3.
3.
AbsurdShark
Én csípem a GPG-t, főként a Dungeon Siege 2 és Supcom széria miatt, de ez a játék az előzetes infók alapján nekem sem jön be. Valahogy nem vonz ez a vademberes dolog.
2.
2.
DON GONDOCS
Azért megvárnám a végeredményt. jöhet a DEMO. utána lehet anyítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...