Hónap végén indul a Neverwinter nyílt bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy zárt bétahétvége van még hátra, utána indul a Neverwinter nyílt bétatesztelése, amire viszont bárki jelentkezhet. A fejlesztők azt mondták, a free-to-play MMORPG a legjobb lesz a piacon.

A Cryptic és a Perfect World Entertainment bejelentette, hogy a Neverwinter nyílt bétatesztelése április 30-án kezdődik. A free-to-play MMORPG-t már eddig is ki lehetett próbálni, a zárt teszthévégeken viszont csak azok vehettek részt, akik előrendelték a játék valamelyik Founder's Packjét.

Zárt teszthétvégéből még egy lesz, ez április 12-én kezdődik, amire továbbra is lehet jelentkezni a már említett csomagok megvásárlásával. A türelmesebbeknek a hónap végéig kell kihúzniuk, akkor indul ugyanis a nyilvános tesztelés, amire viszont már bárki jelentkezhet.

"A Neverwinter közösségének a zárt teszthétvégék után érkezett közvetlen visszajelzése és támogatása segítettek abban, hogy a Neverwinter az eddigi legjobb free-to-play MMORPG legyen" - mondták a fejlesztők, és hogy ez valóban így van-e, az a bétáról készült cikkünkből hamarosan kiderül.

8.
8.
hedzsooo
#3: ..Igen, de én nem vettem meg még semmit, csak reggeltem a zárt bétára az oldalukon ingyen és küldték is a kulcsot aztán szépen a zárt bétához. :)
7.
7.
Rayzax
nekem is volt szerencsém részt venni az utolsó bétán, nekem tetszett :)) nem az a hardcore gamer barát játék szerintem. De szerintem jó kis szórakozás. F2p modellben pedig szerintem simán lesz playerbázisa.
6.
6.
sikwitit
Valakinek tetszik és valakinek nem. Ilyen egyszerű. Személy szerint én eltöltöttem a WoW- al 4 évet, a GW 2 -vel fél évet munka melett. Viszont mind a 2- re ráuntam és ez a játék felkeltette érdeklődésem. Ott voltam az előző bétában is és eddigi tapasztalataim alapján egész impozáns lett. Ha f2p játékként jelenik meg, akkor biztos megállja majd a helyét ! Sőt, jobb lesz mint az SWToR, hiába vagyok rajongó.
5.
5.
Neeloys
Nem, hogy a legjobb nem lesz a piacon, de béta alapján még csak jó sem lett.
A 3. zárt béta hétvégén pedig nem csak azok vehettek részt, akik vásároltak Founder's pack-et, hanem azok nem vettek részt, akik nem akartak. Úton-útfélen lehetett kulcsot szerezni, valamint e-mailben is nagy mennyiséget kiküldtek.
4.
4.
thernielle
"A fejlesztők azt mondták, a free-to-play MMORPG a legjobb lesz a piacon."

Én meg azt mondom, hogy az alapján, amit eddig láttam belőle, ezen majdnem hangosan felröhögtem! :)
3.
3.
ichigo477
lehet még jelentkezni rá??
2.
2.
goblinfing
1.
1.
Adamknight
Na, várjuk, várjuk. Csak a Forgotten Realms világából 30+ könyvet olvastam :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...