Neverwinter - harcosok kétkezes fegyverrel

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 13.
  • Videó
Link másolása
A Cryptic Studios folytatja a karakterbemutató médiaanyagok csepegtetését, a legújabb kiszemelt a Great Weapon Fighter osztály. A közelharca kihegyezett hős kétkezes pallosokat forgat büszkén és rendíthetetlenül.

Nem titok: a Great Weapon Fighter osztály tagjai mesterei a kétkezes kardoknak. Hatalmas csapásaikkal lassíthatják az ellenfelet, ráadásul nem a lomhaságukról híresek, mint a többi tank - a sprint képességgel könnyedén lerohanhatják Faerun gonoszait. Az utolsó zárt bétahétvége jelenleg is zajlik, a nyílt próbalehetőségre április 30-ig kell várnunk.

5.
5.
Isaac_Retrogamer
A videó szép, látványos és jó volt, a kérdés most csak az hogy a játék maga is ilyen jó lesz-e, én mindenesetre kíváncsian várom.
4.
4.
Seaxa
#3: Ha jól tudom tényleg csak PC-re jön, viszont lesz benne joystick támogatás is.
3.
3.
metercsiken
Egész jó.
De ez csak pc-s, mert nem láttam a végén semmi "megjelenési" felhozatalt?
2.
2.
Vilminus
Elindult magyarország első Neverwinter Online-nal foglalkozó rajongói oldala, ha érdekel a téma, gyere és nézz be!
http://neverwinter.hu

Guide-okat, Játék leírásokat találhatsz folyamatosan bővülő oldalunkon, olvashatsz a világ hátteréről is. Akár te magad is írhatsz cikket.
Külön figyelmedbe ajánlom a Foundry kalandok ajánlását: saját munkát, vagy általad jónak tartott kalandokat is meg tudod osztani a közösséggel!
1.
1.
HerodPK
ááá alig várom már:DDDD pont 30. jövök haza nyaralásból... és beleszáradok:PPP pár napra, nem mondom hogy AAA - de ott van szeren aki szereti a D&D Es nem túl röghöz kötött , eltudja fogadni hogy bele kellett nyúlni sok mindenbe hogy PC játék legyen azoknak nagyon tetszeni fog a utolsó bétán játszottam vele. Nekem nagyon tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...