Neverwinter - bemutatkoznak a Suttogó Barlangok

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 6.
  • Videó
Link másolása
A Cryptic MMO-jának nyílt bétatesztje jelenleg is zajlik, ha még nem próbáltad ki, akkor pont olyan misztikus helyszínektől maradtál távol, mint a Whispering Caverns. A bányák mélyén ezernyi titok lappang.

Az alábbi videóban bepillantást nyerhetsz a Suttogó Barlangokba, ahol nem tudhatod előre, hogy milyen veszélyek leselkednek rád. A Neverwinter MMO nyílt bétatesztje jelenleg is zajlik, ha még nem lestél rá, itt a legjobb alkalom. A végleges játék még ebben az évben megjelenik.

19.
19.
K.Bandi
#7: Köszi a válaszokat 5,6,7. :)
18.
18.
goblinfing
#15: Terába van free roam itt 1 vindictust kapsz 1 fos trágya graffal és animációval..
17.
17.
goblinfing
#15: Kipróbáltam már 1. nap open betánál, be is oltottam korábban csak leszóltak hogy én mennyire nem értek az mmokhoz..maradok age of wushunál az tényleg MMORPG.
15.
15.
thernielle
#14: Akkor próbáld ki ezt!
Üres, unalmas, színtelen és csúnya. Olyan, mintha valakik úgy döntöttek volna, hogy jó alaposan lebutítják a Terát, hogy o'ccsóbb gépeken is fusson, azt' adj neki! Mindenképpen érdemes kipróbálni, csak hogy lássátok, miről beszélek :)
12.
12.
markoci555
nem tudhatod előre, hogy milyen veszélyek leselkednek rád, amíg meg nem nézed a neten :)
a videó első felében nekem nem tetszett a kommentáló nő hangja, a második az már jó volt
11.
11.
Lorthirash
Hát ez egy elég gyenge próbálkozás kipróbáltam 2 napig próbálkoztam de ez egy semmi tulajdonképpen.
9.
9.
goblinfing
Teljesen felesleges volt ezt a játékot megcsinálni,de ha valaki szereti a a dungeon runner mmokat áldásom rá.
8.
8.
drat576
#7: rendben, akkor elnézést a félreinformálásért
7.
7.
LiMiT
#5: Zárt béta esetében ez így van. Ha zárt bétában kezdte K.Bandi és azóta nem nyúlt hozzá valószínűleg már nincs meg a karaktere, viszont ha nyílt bétában akkor az már megmarad. Nyílt bétában még sosem volt wipe, legalábbis azokban amiket én próbáltam.
6.
6.
Gariss
#4: Nincs hivatalos nyilatkozat erről, de a zárt béta végeztével szokták törölni a karikat. Így, hogy open beta van már nagyban mennek a vásárlások, így én nem hiszem, hogy lenne char delete, különben orbitális méretű sírások lennének a fórumokon.
5.
5.
drat576
#4: MMORPG-knél a legáltalánosabb szokás, hogy a béta karikat törlik
4.
4.
K.Bandi
Én már elkezdtem játszani a bétán, de ha kijön a teljes verzíó akkor folytathatom a jelenlegi karakterem vagy teljesen előröl indul majd?
3.
3.
drat576
#2: köszi a választ, akkor még alszok rá (egy párat :))
2.
2.
Dreadlox
#1: teljesen ingyenes, de ha akarsz extrákat akkor a founder színten tudsz érte fizetni, cserébe exkluzív tárgyakat kapsz meg ingame money-t (ZEN) szóval érdemes kipróbálni, mert f2p modelbe sincs lebutítva semmi
1.
1.
drat576
Egész jónak tűnik. Ez most teljesen ingyenes lesz vagy olyan lesz mint a GW2 h egyszer lerakod érte a pénzt és onnantól ingyenes? Jobban örülnék egy GW modellnek, mert a kipengetett ár megkövetel egy szintet, ugyanakkor nincs a nyakadban a havidíj, plusz ha totál ingyen van az egész akkor tuti tele lesz mikroval.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...