DARK - így lopakodnak a vámpírok

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 16.
  • Videó
Link másolása
Az éjszaka vérszopói nem minden esetben használják a nyers erejüket. Ha az inkognitó fenntartása elsődleges fontosságú, akkor különféle sunnyogós képességet vetnek be. Erről szól az új előzetes.

A Realmforge új trailerrel kedveskedett az éjszaka leendő szülötteinek, a vámpírképességeket taglaló második videóban a lopakodásé lesz a főszerep. Eric Bane nem csupán a harcban jártas: ha kell, hipnotizálja ellenfeleit, ha megsérül, akkor regenerálja magát, vagy feltűnésmentesen végzi ki a mit sem sejtő gazfickókat.

A DARK nyáron jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra.

14.
14.
astrometan
#12: ugy ugy ha nem teccik ne jácc vele és akkór szold le a jobat csinálsz ennyi adik meg csá
13.
13.
Cartman Igaza
#12: #12 Bocs hogy nem vagyok olyan kétszínű vak dandó hogy erre azt mondjam khmm "jó játék".
Ha ennyire véded menj és égjél te is velük a házban ennyi.
12.
12.
thernielle
#5: Nagy magyar létedre elég hortobágyosan fogalmazol. Úgy értem sík vagy és kietlen. Ha szerinted ez a játék (is) attól (lesz) szar, hogy nincs benne magyar, akkor tégy egy pokolian kívánatos szívességet a világnak... :)
A #6-os versenyzőt meg már nem is kommentálom. Nem az a baj, hogy kritizáltok egy játékot - szerintem elég tárgya, amit eddig mutat -, hanem ez a minősíthetetlen, tróger, hobó stílus és a magyar nyelvtanórák kínzó hiánya. Legyetek kedvesek és normálisan fórumozzatok!

Köszi.

Amúgy #8-as kolléga, pontosan ez a véleményem nekem is, ez akkora szarnak tűnik, hogy tutira első napos vás... ööö torrent. Inkább torrent :)
11.
11.
drat576
sok ezért az 50$, indie kategóriában még elmenne
10.
10.
KeXxX
#9: Mi az a bella? (xD)
9.
9.
dBLOOD
#8: Ez ilyen Bella-féle vámpíros játék, ezt viszi a paraszt.
8.
8.
bodortamas1
Ez... ez MI A SZAR VOLT?? Ha cím nélkül csak úgy elém rakják ezt a videót, eszembe sem jutna, hogy ez egy vámpíros játék. A lopakodás tiszta Splinter Cell, meg az ölési technikák is, csak más köntösben. Lássuk csak, tehát 2013-mat írunk:
Grafika: szar
Skin textúrák: szar
Egyéb textúrák: szar
Ezt akarják kiadni 2013-ban??

Következtetés:
EZT A JÁTÉKOT TUTI KI KELL PRÓBÁLNOM!!!!!!!!!!!!! Annyira nevetséges, hogy már jó!!
6.
6.
Cartman Igaza
Hát így biztos nem lopakodnak a vámpirok.Ebbe a szégyenbe 1 db eredeti ötlet sincs az egész csak a Vampire Masquerade Bloodlines gyenge másolata.Ugyanazon a képességek egytől eggyig.Ti szánalmas férgek akik készítettétek tegyetek a világnak egy szívességet mennyetek haza locsoljátok fel benzilnel az egész házat gyújsátok fel és miután égni kezdet lőjétek le a családotokat és kössétek fel magatokat.

Üdvözlettel,

Egy rajongolya az igazi vámpír játékoknak
5.
5.
mestermagyar
Az konkrét, hogy a vámpírok erdélyböl származnak? Mi a faszom köze van akkor amerikához? Ezek a hollywoodban elképzelt vámpírok, hogy össze vissza minden szar erejük van, hülyeség. A van heilsingen kívül van egyetlen vámpíros játék, ami legalább középeurópában játszódik/fog játszódni. Mert eddig ilyen játékban soha nem láttam magyar embert.
3.
3.
AIlspah
Basszus... pedig ettől sokat vártam.
1.
1.
AnimeWarlord
Nem látják a készítők, hogy ez így SZ@R? ENnek +1 fejlesztés is kevés lenne. Erre nemsoká kiadásra is kerül? Ne vicceljünk már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...