E3 2013: Június végén jön a Neverwinter

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Cryptic Studios bejelentette, hogy június 20-án rajtol el a free-to-play Neverwinter MMO. Bétázóknak jó hír, hogy a karakteredet és minden fejlesztésedet átviheted a végleges játékba is. Örüljünk!

Ugyan a Dungeons & Dragons Forgotten Realms világán játszódó MMO-t már minden érdeklődő kipróbálhatta a nyílt bétateszt keretében, a végleges játékra egészen június 20-ig várnunk kell. Jó hír, hogy nem kell újrakezdenünk a játékot, elvégre a korábbi karakterünket - minden felszerelési tárggyal, megnyitott képességgel - átvihetjük. Valamint ide is ellátogathatunk, persze csak akkor, ha kellően felkészültek vagyunk:

Egyébiránt nyáron érkezik az első kiegészítő, Fury of the Feywild címmel. Az ingyenes csomag első részleteiről később adnak felvilágosítást, de a madarak azt csiripelik, hogy a Fomorian Giants kísérletének krónikája lesz, s szerepet kap benne az elf város, Sharandar is.

36.
36.
Szelenas
#35: azért mert a Bloodscalp az nem egy szerver, hanem egy játékstílus:D, nagyon kevesen vagyunk már, de a CRZ rendszerrel sok dolgot meg lehet oldani
35.
35.
Lorthirash
#34: ez biztos nem igaz mert egyik ismerősőm nem akar bloodscalprol eljönni nem tudom miért... de találkozni nem tudtam vele de letesztelem még ma
34.
34.
Dezseee
#33: Egy kicsit nézz utána:) Az azonos tipusú szerverek össze lettek vonva(PVP,PVE,RPVP,RPVE.)A fővárosokban csak a saját szerveredet látod,de amit kilépsz,már más azonos szerveren lévő játékosokat is látsz. Ez tényleg így van,ha hiszed ha nem,de amúgy ez nagyon ügyes,mert tényleg nem lehet észrevenni hogy fogyatkozik az ember.
33.
33.
Lorthirash
#32: annyiban igaz hogy random bg meg insták meg random raid az egyben van de ez régen is így volt.
Haldoklásról szó nincs 8.3 milla játékos egy mmoba sincs eredetin
32.
32.
Lorthirash
#30: sztem nincs gond WoW-al jó game a szerver dolog nem egészen úgy van ahogy mondtad..
31.
31.
Dezseee
#30: Csak érdekességképp,te mennyi időt játszottál ezzel játékkal?Hányas karid volt,meddig húztad fel? Mert be kell vallanom,elsőnek én is így áltam a harcrendszerhez,aztán megismertem,megszoktam,és most nagyon élvezem,nagyon dinamikus.
30.
30.
Dezseee
6 évet WOWoztam. És a PVPje tényleg jó,de már nagyon unalmas,nem nagyon szól másról mint a LOSról,igazából ez a skill a wow pvpben,ami ma már kevés.Most Pandába behozták ezeket a mini skill shotokat,ami jó,de még mindig kevés ilyen játékok mellett mint pl ez,vagy a GW2. A másik,hogy nem egy milliót vesztett,hanem sokkal többet,az egy másik dolog,hogy nem érzékeled,mert mostmár kb 1 nagy szerver van(ügyesen meg van oldva),szóval még mindíg az van hogy beírod hogy LFG XY és 3,45 mp alatt van partyd. TERAról meg csak annyit,hogy nekem is jobban tetszik a harcrendszer,a baj az hogy minden más viszont nem:D Az egész világa,túl animes,ilyen idióta ellenségekkel(a mindenkori kedvencem a vámpírok,azok nagyon viccesek),és egy ilyen játékba,ahol a PVP a lényeg,betolnak egy olyat hogy csak max szinten van,ott is 1 BG,érted te ezt? Mert én nem,nekem nagyon el lett rontva az a játék,de aláírom,hogy akinek tetszik ez a világ,és túl tudja magát tenni azon hogy fel kell húznia egy karit ahoz hogy kipróbálhassa pvpben(igen,van outdoor,de az nagyjából arról szól hogy max szintűek üldöznek mindenkit),akkor valóban egy jó játék. Elder Srcollst én is várom,csak tudod SWTOR után(azt is nagyon vártam)nem adok bizalmat semmilyen MMOnak se,amíg ki nem próbáltam :) Nem iszom előre a medve bőrére,mert abból úgyis csak koppanás van.
29.
29.
Lorthirash
Ennél Elder Scrolls Online mérföldekkel jobb lesz.
28.
28.
Lorthirash
#24: ne nevettesd már ki magad ezzel a szarral már bocsáts meg de ennél TERA ezerszer jobb ha már ilyen harcrendszert akarsz mindenáron.....
27.
27.
Lorthirash
#24: ezzel a pvp pve keveréssel az a baj hogy egy idő után úgyis rájönnek az emberek hogy más gemeléssel + enchantal sikeresebbek lehetnek pvpben tehát teljesen nem tudják ezt megcsinálni hacsak ne lesz enchantolás vagy ilyesmi
26.
26.
Lorthirash
#24: mennyit wowoztál csak érdekesség képpen?
25.
25.
Lorthirash
#24: Kíváncsi Lennék mennyi pvpt toltál te wowban ha amgas ratingen vagy tuti nem hagyod ott mert nagyon jó a pvp wowban.
annak ellenére hogy most elveszett 1 milio játékos wowból még mindig ezzel tolják legtöbben és hozzáteszem hogy ez kínaiak miatt volt ez az 1 milla nagyrészük ázsiai tehát ergo minket nem nagyon érint.
24.
24.
Dezseee
#22: Hat nezd. Akkor mondom:D Insták. Melyikbe van több? Egyértelműen a WOW,de mondjuk azért mert évek óta kint van. NADE,nemtudom hallottál e a Neverwinterbe a Foundry nevezetű kis dologról. A lényege hogy bárki csinálhat instát,van hozzá egy könnyen használható és érhető program. Már most vannak nagyon igényes insták. És gondold el,hogy minden nap mehetsz új instába,nem kell ugyan azt az instát farmolnod nap mint nap,nekem ez egy kurva nagy +.Meg ez válasz arra a kérdésedre is hogy mennyire fog frissülni a játék...! GW2 harcrendszer:Nem tudom neked pontosan leírni,de én hatalmas káoszt érzek benne néha.Nem azt mondom,hogy nem jó a rendszer,mert hónapokat játszottam vele,csak azt hogy voltak ilyen pillanatok amikor fogalmam nem volt hogy mi történik,és láttam hogy az ellenségnek se.Most lehet itt kedveskedni,hogy velem van a baj,de én tudom hogy nem:D Elég sok időt töltök játékkal,igazából csak a PVP érdekel minden MMOban,és mindegyikben elértem valamit,WOWban magas arena rating,GW2ben még bajnokságot is nyertünk,de most nem ez a lényeg. Nade,visszatérve a Neverwinterhez. Abban igazad van hogy ez egy jóval alacsonyabb költségvetésű dolog,és ez meg is látszik nyilván néhány dologban. HA ezeken túl tudsz lépni,akkor játszhatsz egy tök jó játékkal. A harcrendszere szerintem nagyon jó,a tökéletes arany középút a wow és a gw2 között. Nemtudom honnan vetted hogy nem lesz lehetőség PVPre:D Pl megnézted ezt a videót itt fent? Szerintem zseniális hogy keverik a PVP-t,és a PVE-t. Ez WOWban volt nagy gondom,hogy ott vagy PVPztél,vagy PVEztél,kettőre nem volt időd(ha csak nem anyuci tart el:D).Szóval összességében úgy gondolom,hogy ennek a játéknak van jövője,már csak azért is mert teljesen ingyenes,mégcsak magát a játékot se kell megvenni. És HA beindul a dolog,akkor nincs megállás,olvastam egy cikket,miszerint a LOLra átlagosan többet költenek az emberek mint havi 15dollár,ami ugye a wow havidíja. És én tökre azt gondlom hogy ez a játékok jövője,minden ingyenes lesz,és ha valamit szeretsz,akkor szívessen fizetsz azért hogy egyedibb legyél,hogy más lovad legyen mint a többieknek,stb stb.
23.
23.
Hycker
#22: egy jatek attol jo hogy sokan jatszak. nem hiaba van a wownak a legnagyobb jatekosbazisa annak ellenere hogy fizetos. a gw2 meg egy hulladek. pont. ket het alatt endgame voltam aztan meg neztem ki az arcombol mert nem volt mit csinalni. pwvel nagyon sokat jatszottam / fejlesztettem de rauntam arra is mert a sargak folyamatosan ahol csak lehet szetb@x4k a jatekot. bele is kezdtem sajat mmoba, ket ev mulva majd lesz egy jatszhato pre-alpha :D
22.
22.
blaeres
#21: kicsit kezd már unalmas lenni hogy amikor kijön egy új mmo mindenki azt írja hogy ez jobb mint a wow valamint úgy néz ki hogy most már jön az is hogy jobb mint a gw2, nem hiába a mai két legjobb mmoról beszélünk, írok pár szót arról hogy miben jobb a wow és a gw2 mint a neverwinter. Wow-ban is és Gw2-ben is elég sok kezdő terület van, Neverwinter-ben 1, rohadt szórakoztató lesz új karaktert kezdeni, mind két mmo világa jóval nagyobb. Mennyi insta van wow-ban és mennyi neverwinterben? Nem kérdés ki javára billen a mérleg. Milyen egy free to play mmo közössége és milyen egy olyané amiért fizetni kell? Wow és Gw2 anyagi biztonságban van míg neverwinter-nek tízed annyi pénzből kell kihozni valamit. Szerinted mennyi updatet fog kapni ez a játék? Míg a Gw2 és Wow közössége is panaszkodik folyamatosan az érkező updatek mennyiségére.
Wow-ban milyen sok bg aréna van itt alig lesz lehetőséged pvpzni. Gw2-ben meg az új harcrendszer teljesen feldobta a játékot nem is értem hogy neked hogy van káosz pvp-ben akkor szerintem inkább veled van a baj. Gw2 mennyi újítást hozott az eddigi mmokhoz képest új harcrendszer, leszinteződés, craftbeli változtatások, trading post egyedi megoldása, mennyire casual barát mmo ahogy megoldották a világ felfedezését is mindenhova tettek pontokat, az új updatek is például fractal olyan insta aminek növekszik a szintje és nagyobb szinten akár újabb szörnyekkel is találkozhatsz bennük és az eddigiek is jóval erősebbek, tetszik a fejlesztőcsapat leleményessége. Ilyenekről meg nagyon nem is akarok beszélni hogy Gw2-ben és Wow-ban mennyivel több armor van mint Neverwinterben és mennyivel szebbek. Ennél még a perfect world próbálkozásuk is jobb volt szerintem azt még Mtv-n is reklámozták. Ezekhez az mmokhoz ne is hasonlítsd mert közel sincs hozzájuk. Írj már valami újítást vagy mitől lesz olyan jó ez a játék? Persze megvannak gw2-nek és wow-nak is a hibái, wow története egyre inkább ellaposodik, pvp-ben folyamatosan a legjobb geart kell kifarmolnod ha előre akarsz lépni ratingben és egyre sűrűbben jönnek új gearek, pve-ben is a legjobb gearben kell lenned ha a legújabb raideket heroic szinten akarod teljesíteni, gw2-ben túl könnyen megszerezheted a legújabb geart és így sokak számára hamar céltalanná válik vannak akik nem szeretnek armorokért és ilyenekért játszani, valamint a játékban aréna és 1v1 az elejétől kezdve nem volt és még most is béta fázisban van. Még így se kérdés hogy mindkét mmo jóval jobb mint Neverwinter.
Ezek az mmok ott lesznek még évek múlval is a legnépszerűbb mmok közt Neverwinter-ről meg nagyon hallani se fogsz. Majd figyeld meg.
21.
21.
Dezseee
#19: De kérlek,írj le egy pár dolgot,amiért szerinted a WOW magasabb színvonalú mint a Neverwinter,kíváncsian várom
20.
20.
Dezseee
#19: Nekem fogalmakkal vannak gondok:D A wow rohadtul nincs toppon. Hónapról-hónapra fogyatkoznak az emberek,kiöregedett,na. És mégis miből gondolod hogy itt nem sokan játszottak MMOval?:D Én pl mindegyikkel játszottam kb,és rohadtul nem törtön,egyiken se...so....
19.
19.
Lorthirash
#17: lol WoW 10 éve topon van gw nem lett rossz én azt látom hogy itt nem sokan játszottak eddig mmoval.
Vagy ha igen akkor is törtön.
18.
18.
Dezseee
#17: Najó túlozni azért nem kell,de ha nem is felette,egy szinten biztos van
17.
17.
K.Bandi
Ezt ne hasonlítgassátok semmilyen játékkal(pl. wow vagy gw) mert színvonalban messze azok fölött van...
16.
16.
Dezseee
#15: Igen,igaz hogy az új játékok mindig toppon vannak,de pl egy nagy előnye,hogy teljesen ingyenes. Ami ingyenes,azt pedig az emberek szeretik...amúgy meg az is igaz amit Arcos mond,soha nem lesz olyan játék ami mindenkinek tetszik,engem pl kiráz a hideg az össes Battlefield,COD,CS,és társaiktól:)
15.
15.
Lorthirash
#13: új játék mindig topon van akkor nézd meg mikor már kinn van fél éve.
14.
14.
Arcos
#13: Úgysem lesz sose olyan játék ami mindenkinek tetszeni fog.
13.
13.
Arcos
#12: Szerintem a játék hangulata elég jó, nekem bejött, meg amúgy akinek nem tetszik ne játsszon vele, ennyi :) Így is májusba Top 10 be volt xfire -en és még béta. Szóval attól nem félek hogy kevesen lesznek.
12.
12.
Dezseee
#11: Ezenkívül ahogy Citrom is mondta,bétában van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...