E3 2013: The Elder Scrolls Online - konzolokra is

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony hajnali sajtókonferenciáján jelentették be, hogy PC mellett PlayStation 4-re is megjelenik a The Elder Scrolls Online, nem sokkal később pedig jött a hír, hogy lesz Xbox One-os változat is.

PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a The Elder Scrolls Online, a konzolos változatok 2014 tavaszán rajtolnak. A hírt először a Sony E3-as sajtókonferenciáján osztották meg a közönséggel (Xbox One-os megerősítés nélkül, nyilván), majd egy trailert is levetítettek az anyagból. A PC-s verzió továbbra is az idei évre van becélozva.

Ha minden igaz, bétatesztelés először a PS4-en lesz.

8.
8.
Dr_Durden
Engem nem zavarna hogy konzolra is kijön, de valószínüleg nem 2 verziót fognak készíteni, hanem pc-n is ugyan az lesz ami konzolon, ami azért baj, mert konzolon nincs egér meg keyboard, szóval ez az egész game designre ki fog hatni, görgömenüs inventory, max 4 skill-t használhatsz egyszerre, nem fogsz tudni chatelni.... marha jó kis mmo lesz:D Mindig is úgy vágytam egy quick time event mmo-ra XD
7.
7.
Dezseee
#5: Jajj istenem,annyira uncsi ez már.Annyira teljesen ugyan az a grafika. És ez így volt a ps3/xbox360 idején is. Lehet hogy papíron szebb a ps,de amikor az ember élóben nézi,annyira tök mind1,kb észre sem lehet venni a különbséget,felesleges haterkedés az egész. Mind 2 szép,pont.
6.
6.
darklord947
Eddig nem érdekelt.EDDIG!!
5.
5.
hedzsooo
#2: Nem teljesen, PC-n lesz a legszebb megfelelően erős konfigon, aztán PS4, majd az új box-on, mint minden egyéb multiplatform cím rendszerint.
4.
4.
Hab
A Bethesda oldalán azt írják amúgy hogy egyszerre jön az összes platformra, szóval a PC sem kívétel :(
3.
3.
princeps27
#2: és ezt vki megkérdőjelezte?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...