E3 2013: Körözünk a Forza Motorsport 5-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft-konferencián mutatott, de alaposan megvágott gameplay jelenetek után jöjjön némi körözgetés megszakítás nélkül. Indítjuk a McLaren P1-est, beletaposunk a gázpedálba!

Biztosak lehetünk benne, hogy az Xbox One egyik legkeresettebb játéka lesz a Forza Motorsport 5, és meg kell hagyni, hogy az eddig látottak alapján a Turn 10 nem okozott csalódást a játékkal. A srácok még intenzívebbé tették az autópornót, amiből még többet láthatsz, ha lecsekkolod az alábbi felvételeket.

Az első az IGN bemutatója Dan Greenawalt társaságában:

Ha ugyanerre a pályára vagy kíváncsi, csak szöveg nélkül, ide kattints:

Végül mindez külső kameranézetből:

48.
48.
Tokodboy
#35: Nem mondtam, hogy minden szar. De amiket most MS mutatott exkluzívokat azok nem kifejezetten jók. Na jó nem teljesen szarok, jó iparosmunka, de semmi más.

Ami MS konferencián valamit is ütött, mind multiplatform cím volt.

Nem csak szerintem, hanem itt a kommentelők közül sokan "szar", hogy a szavaiddal éljek. Hányan hozzák fel a GT6-ot példaként egy 7 éves vason?

Persze ez a Forza is lehet jó játék, meg szép is, csak leírtam, hogy nekem mi nem tetszik benne (szigorúan csak grafikailag) és bizonyítottam az érveimet egy belinkelt videóval.
45.
45.
MrBrooks
Höj' de embörös a gafika! Igen ott van a szeren. De eddig talán még mindig a Ps4 felhozatala mellett voksolnék.
44.
44.
csoki0619
Na ezeket a kepeket nezzetek meg:
http://www.playdome.hu/hirek/36821/gran-turismo-6-infok-trailer-es-rengeteg-kep

Ezt lehet kihozni meg a mostani generaciobol (vagyis inkabb csak a PS3-bol)!
Nagyon szep! Persze a Forza is szep lesz ,csak szerettem volna megmutatni h azert van meg a PS3-ban egy kis tartalek ero! :-)
42.
42.
guitarlord
#41: A valóságban mindent kikapcsolva - értsd: a mai "szuperautók" mindenféle segítséggel vannak felszerelve, amiket a tapasztaltabbak kapásból ki is kapcsolnak, max. a menetstabilizátort hagyják bent télen, már ha van.
41.
41.
guitarlord
#40: Próbáld ki egyszer a Grand Prix Legends-et! :) Az szimulátor!

A valóságban, mindent kikapcsolva, egy 500-600 lóerős autót sem tudsz már gyorsan vezetni, nemhogy a régi C csoportos 1000 lóerő feletti turbós szörnyeket, mert annyira harap, állandóan kiforognak a kerekek, iszonyú precíz gázpedál kezelést igényel, ahogy a fékezés is, hiszen meg kell találni azt a pontot, ahol maximális erővel lassul az autó és még nem blokkol a kerék! Ezeket pedálok nélkül? Ugye csak viccelsz? :)
40.
40.
simon 555
#38: Azért az eléggé érdekes szimulátor lenne ha nehéz lenne benne vezetni:)
Nem értem miért van ez a konklúzió mindenhol, hogy az a szimulátor amit nehéz vezetni? Akik ezt mondják, vezettek már autót?
39.
39.
guitarlord
#37: A nextgen új hardvert jelent, idő kell, mire kiismerik a konfigot annyira, hogy - csúnyán fogalmazva - a sz*rt is képesek legyenek kifacsarni belőle! Nézd meg, hogy nézett ki egy korai X360 játék és hogy néznek ki a mostaniak! Nézd meg, hogyan festett egy Uncharted 1 és hogy néz ki a 3!

Ne akarj futni, mikor még járni is alig tudsz! :)
38.
38.
guitarlord
#32: Az első videó jó eséllyel script és tényleg csak bemutatásul szolgál, vagy ha mégsem (kicsi az esélye azt hiszem, de hátha), akkor pedig 6 tonna segítség be van kapcsolva, ami olyan szinten fogja a kezed, hogy az már undorító....

A másodikban is vannak asszisztok bekapcsolva ez tuti, a versenyvonal is látszik néhol szaggatottan....

Igazából sem a GT sem a Forza nem "valódi" szimulátor, viszont remek szórakozást nyújt mindkettő (Nekem a Forza közelebb áll a Szívemhez). Vezettem már versenykartot, szimulátorbajnok vagyok, elhihetitek, hogy ezeknek közük sincs egy Grand Prix Legends-hez (nah annak van fizikája, pedig 15 éves játék!), vagy egy iRacing-hez (ott pl. lézerscannelt pályák vannak, elég brutál gumikopási modell stb.)...Szimulátort nem lehet minden segítséget kikapcsolva kontrollerrel játszani, ez ökölszabály! Márpedig a Forza és a GT röhögve játszható kontrollerrel minden segítséget kikapcsolva is bármikor....

Mindkét játék azoknak készül, akik megunták az NFS ész nélküli száguldását, - ami megjegyzem mostanság tartalmatlan is (a 2009-es Hot Pursuit-ot leszámítva, az igazi old school NFS, bár a fizikája röhej) - viszont szeretnének szórakozni és nem azon mérgelődni, hogy "Ez egyszerűen vezethetetlen"! Mindkettő remek alkotás, innentől Mindenki Maga dönti el, mi kell Neki!
37.
37.
trion96
Szép, szép, de ez lenne a nextgen? Mert nem sokkal szebb mint a forza4. A gt6 meg fel is veszi vele a versenyt
35.
35.
greenmelon
#29: Elhisszük, hogy szerinted minden szar ami az xboxhoz kapcsolódik, más kérdés, hogy senkit nem érdekel. ;)
26.
26.
zadori75
The Xbox One controller combined with the stunning tech not just in and on the cars but around them has me highly eager to see what other tracks and rides Forza Motorsport 5 will offer. Until then, a pre-order might be wise move.
23.
23.
Mr.General
Elérhető lesz xbox 360-ra is?
20.
20.
simon 555
Szép az biztos. Mondjuk nekem a hangok tetszenek nagyon. Azokat nagyon jól megcsinálták.
Sajnos mint látom elment kicsit árkádosabb irányba a játék. Eléggé "driftelek minden kanyarban" jellege volt a gameplayeknek:S
19.
19.
szogyenyi
Gyönyörű! Tökéletes darab. Viszont az éjszakai futamokat és az időjárási tényezőket én is nagyon hiánylom belőle. De hát valamivel elő kell rukkolni a Forza 6 esetében :)
18.
18.
rapapa
Gyönyörű, konzolokon eddig nem látott minőség. Aki mást mond az hazudik. Ez nagyon fog hiányozni, merthogy x1-et még emiatt sem veszek az tuti. Zárójelben azért megjegyezném, hogy csak a saját eddigi keretei között lesz tökéletes ez is, merthogy se időjárás, se éjszaka nem lesz ebben sem.
16.
16.
JackBauer
gt5-ös vagyok, de ez a forza szerintem nagyon is szép és ha lenne xboxon vennék egy ilyet a majd 5 év múlva megjelenő gt7 mellé
13.
13.
kamgecam
#12: Egyébként valóban nagyon komoly kis játék lesz a Forza!
Azért ez egyértelműen lejön!
12.
12.
kharami
Valahogy itt ezen az oldalon minden ami xbox al kapcsolatos az szar....! De komolyan ezt veszem észre! Ez egy bitang játék lesz, és hamár csak anynit tud mint a 4 de grafban odaveri, mert nagyon állatul néz ki, akkor nekem ha lesz új boxom tuti beruházok rá!
11.
11.
Tokodboy
#10: És az autó is műanyag így 2. megnézésre.
9.
9.
kamgecam
Driveclub gameplay.
(Ezt még sehol sem adták le ezért nem olyan jó a minőség de még
így is jobban bejön mint a Forza,pedig az is egy szuper kis játék!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=y4Vs-6Mw5ic
6.
6.
Drought
#4: http://www.youtube.com/watch?v=4Glp0Scj6GM ;D
5.
5.
Tyebeca
Isten ments hogy veszekedni kelljen valakivel de ez valami árkád mód? Mert ezek a gameplay-ek még a közelében sincsenek szimulációnak. Az autó kidolgozottsága tényleg lenyűgöző, az effektek bombák, viszont a környezet még nem tökéletes, de közel áll hozzá. Ez az én személyes véleményem. Bevallom GT fan vagyok és lehet nagyon hozzászoktam ahhoz, ha egy 900 lóerős verdát kell az úton tartanom, akkor azért meg kell szenvedni. Pláne ha az autó hátsó kerék meghajtású.
4.
4.
danez11
húha, hát elég jó, de egy valami iszonyatosan zavar ... mégis miért kellett ezt a fos needforspeedes "minden váltásnál jöjjön ki 5 méteres lángcsóva a kipufogóból" dolgot egy szimulátorba beletenni? ...
3.
3.
guitarlord
#1: Ha a grafikára gondolsz, az ízlés kérdése, Nekem pl. bejön (bár Én elvakult vagyok a sorozattal szemben nem is tagadom). A fizikai modellezése pedig sosem lesz egy csúcs sem a Forzának sem a GT-nek, ezek engedékenyebb játékok :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...