E3 2013: Geralt visszatér a The Witcher 3 után is

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 13.
  • Hír
Link másolása
Habár a CD Projekt RED úton-útfélen azt kommunikálja, hogy a The Witcher 3-mal lezárul Rívai Geralt története, a legújabb nyilatkozatok alapján találkozunk még a mutáns szörnyvadásszal a harmadik rész után is.

Annak ellenére, hogy a CD Projekt RED többször is elhintette, hogy Ríviai Geralt története a harmadik résszel lezárul, előfordulhat, hogy mégsem akasztja szögre az ezüstkardját olyan gyorsan.

A fejlesztők szóvivője a Polygonnak elmondta, hogy továbbra is készítenek játékot az Andrzej Sapkowski által lefektetett univerzumban, amely kellően kidolgozott ahhoz, hogy a The Witcher 3 után is visszatérjenek hozzá.

A harmadik részben számos történeti szálat elvarrnak majd - tudtuk meg a CD Projekt RED vezérigazgatójától, Marcin Iwinskitől. A srácok nem ölik meg a világot és nem sétálnak csak úgy el, bár kétségtelen, hogy az új produktum egy hatalmas fináléval zárul.

John Mamais producer hozzátette, hogy a gyengébb nem nagy tisztelője, Geralt újra megjelenik majd a jövőben, "egy kisebb szerepben". Bár még konkrétumok nincsenek, sőt a fejlesztőkre is hosszas megbeszélések várnak, esélyes, hogy hősünket egy új játékban is viszontláthatjuk. Reméljük, hogy ez a "kisebb szerep" nem egy mobiljátékot takar, hanem igazi folytatást, vagy mellékágat.

Ne töröld le a korábbi mentésedet!

Hasonlóan a BioWare játékaihoz, érdemes lesz megőriznünk a The Witcher 2: Assassin's of Kings PC-s mentéseinket is, elvégre importálhatjuk azokat a The Witcher 3: Wild Huntba. A srácok még nem tudják pontosan, hogy ez a lehetőség működni fog-e az Xbox One-os verzióval, ha minden kötél szakad, akkor az első indításnál valamilyen háttértörténetet választhatunk PS4-en és a Microsoft konzolja esetében is.

A The Witcher 3: Wild Hunt 2014-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
metercsiken
Én majd csak most fogom megismerni( ha meglesz a next, és a játék is ), de biztos sajnálni fogom, ha nem lesz folytatás!?
2.
2.
Raatkainen
Efelől nem volt kétségem hogy nem ez lesz az utolsó játék ahol fel fog tűnni!
1.
1.
eximmice
Örülnék neki,mert ez a kedvenc rpg-m meg nagyon bírom geraltot :D nagy arc! Amúgy van egy kis elírás az 1. mondatban"mégsem akasztja szögre az ezüstkarját"(Kardját).Nem?:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...