Júliusra csúszik az NVIDIA Shield megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 27.
  • Csúszás
Link másolása
A nemrég bejelentett jó hír után következzen a kötelező rossz: alkatrészhiba miatt mégsem rajtol el júniusban az NVIDIA Shield; az tuti, hogy egy újabb hónapot kell rá várni, de ennél pontosabb infónk egyelőre nincsen.

Eredetileg júniusban, hogy még konkrétabb legyek, ezen a héten rajtolt el volna az NVIDIA androidos kézikonzolja, végül a gyártó eltolta a kütyü megjelenését - egészen júliusig. Pontos dátumot még nem tudunk, és azt sem, hogy pontosan mi a probléma: az NVIDIA közleményében csak annyi szerepel, hogy egy külsős gyártó által beszállított alkatrésszel van valami bibi.

Az NVIDIA éppen egy hete jelentette be, hogy az eredetileg tervezett 350 dolláros ár helyett 300 dollárért kínálja majd a kütyüt - szerinte rengetegen jelezték, hogy ennyiért minden további nélkül befizetnének rá. A Shield egyébként egy 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel szerelt kontroller, ami nemcsak androidos játékokat játszik le, de képes a PC-s címek streamelésére is.

14.
14.
Jared
Majd csak figyeljétek meg az usa úgy fogja venni mint a cukrot :)
13.
13.
Pontosan, aki képes ezért fizetni úgy, hogy a zsebében van az androidos, ne adj isten ios-es mobil, akkor az vegyen vitát vagy 3ds-t. Jobban jár.
12.
12.
aordog
egy- két androidos jätékot indítson...azt mondom, ezért nem éri ezt megväsärolni. Nevetséges...A Vita meg...azt vegyétek, ha van pénzetek, ne ezt a szart!
11.
11.
aordog
Nincs Vita-m, de volt PSP- m és imädtam. Vita- m csak a magas ära miatt nincs, mivel a jätékok hozzä finoman szolva...az asztali konzolos jätékokkal vetekszik.
Ha az " nem fogy", akkor ez a valami, ami csak streameli a jätékot....ez akkor befut? Most az android jäték a menö? Ha valakinek csak annyi edeje van, hogy
10.
10.
RangerFox
Ebből nem lesz nagy siker...
9.
9.
Sun9us
Szerintem sincs létjogosultsága. Egy Nexus 7-és egy Dualshock 3 egy tartókonzollal, és kész. Igaz, csak Tegra 3, de per pillanat mindent visz.
8.
8.
haha szakadtam a hozzaszolasodon, állatok, növények :-) hahaha
7.
7.
Zombiekiller6
#5: Tényleg hülyén nézne ki :D Én is soknak tartom az árát és úr isten egészen júliusig elhúzták a megjelenését!!! Az még vagy 3 nap minimum!!! Maximum meg 34, pedig mind a 7 milliárd ember és az állatok meg a növények is alig várták, hogy játszanak vele!!! Sőt még a kövem is mondta, hogy vegyem meg neki!!! Ennél már csak az Ouya csodálatosabb :DDD
6.
6.
daneelolivaw
bevallom őszintén, lövésem sincs, ki fog erre pénzt kiadni. mármint átlagos egzisztenciájú emberek közül
5.
5.
Fight!
Erőben jó de ha meglátnék vkit az utcán egy joyal, szarrá nevetném magam.. :d
4.
4.
100 dodó és ott a ps4
2.
2.
DON GONDOCS
kicsit sokallom az árát majdnem egy Xbox one árának a fele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...