Jön a PlayStation Vita Pets

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony nem hagyja parlagon a Nintendogs sikerét, saját kisállat-neveldével jelentkezik PlayStation Vitán. Négy kiskutya közül kell kiválasztanunk magunknak egyet, akit gondozhatunk és öltöztethetünk is.

Igyekszünk minden jelentősebb játékbejelentésről beszámolni, így olyan címek is a horgunkra akadhatnak, mint a PlayStation Vita Pets. Az állatnevelős címek hódítanak, ez tény. A Sony is bepróbálkozik valami hasonlóval, amely úgy kezdődik, hogy egy kölyökkutyát kell hazavinnünk. Dédelgethetjük, csini gúnyákba öltöztethetjük - néhányuk kimeríti az állatkínzás fogalmát, de az etetéssel és fürdetéssel is nekünk kell bajlódnunk.

A játék nem egyszerű kisállat-szimulátor, irányíthatjuk is kedvencünket Castlewood Island-en, ahol mindenféle aranyos kalandba keveredhetünk.

Megjelenés 2014-ben!

11.
11.
Dom Q
Nem rossz. Bár macseszt is lehetne!
10.
10.
AssaX
#1: Van hús vér kutyám az ilyen játékok felesleges sz"rok !
Játszanak vele a kislányok .
9.
9.
JacoB
Király, ebből is látszik ,hogy a PS jobb mint az Xbox. a PS képes ilyen exkluzív játékot felmutatni ! az biztos ,hogy ma a microsoftos fiúk értekezletet tartottak, és kitaláltak egy cica nevelő játékot, a szemetek ...
8.
8.
mamgu
Már régóta tűnődöm miért az ökörségek kapnak felületet, az olyan zseniális címeket meg a store-on fedezem fel mint pl. A Clone in the dark pedig elvileg azért nézek be néha ide, hogy képbe legyek mi várható.
7.
7.
jszili32
Ez a játék már 1x létezett nintendo ds-en.
6.
6.
király j
2.
2.
a3a
van egy olyan érzésem, hogy megfeledkeztek arról, hogy a ps vita tulajok valószínűleg komolyabb játékokra vágynak (és szerintem átlagban idősebbek is, bár ezt pontosan nem tudom)
1.
1.
Joker606
Na jó tegye fel a kezét aki tényleg játszana ezzel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...