Hozzátok vissza a Warhammer Online-t!

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 23.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis ezt szeretné az MMORPG egyik volt fejlesztője, és nem is úgy, ahogy azt a legtöbben képzelnénk: ő egy szerver nélküli, gyakorlatilag játszhatatlan verziót hozna vissza nosztalgia céljából.

Oké, kifejtjük: a Mythic Entertainment korábbi fejlesztője és a City State Entertainment társalapítója, Andrew Meggs arra kéri az EA-t egy blogposztban, hogy hozza vissza a múlt héten lelőtt Warhammer Online-t, méghozzá azt a szerver nélkül, egyedül játszható változatát, amit belsős felhasználásra készítettek annak idején.


Meggs szerint minden buildből készült egy olyan verzió, amihez nem volt bejelentkező és karakterválasztó képernyő, nem voltak benne NPC-k és más játékosok, sőt úgy általában játszhatatlan volt az egész, csupán magát a játékvilágot tárta a felhasználó elé, aki oda repkedhetett és teleportálhatott, ahova csak szeretett volna.

Meggs megjegyzi, ha az eredeti MMORPG-t nem is pótolhatja, arra tökéletes lenne ez a változat, hogy a rajongók nosztalgiázhassanak vele egy sort, és a Warhammer Online se tűnjön el végleg...

11.
11.
madwasp
Nos a server code jobb lenne. A fanok értékelnék. :D
10.
10.
Extol
Hát igen, ez így nem sok értelme van, viszont közzé lehetne tenni azok számára akiket ennek ellenére érdekel a dolog
9.
9.
exonic
#7: De nem is azt kéri hogy hozzák vissza játszható formába, ami egyben azt is jelenti hogy tudja hogy nincs sok jövője, egyszerűen csak offline módban be akarja járni a területeket, ennyi.
7.
7.
TBO0
#6: Itt nem arról van szó, hogy ez kizárólag offline verzió lenne, hanem szimplán játszhatatlan. Ennyi.
6.
6.
exonic
#3: Ebből látszik hogy te nem játszottad.
Megjegyzem én sem játszottam, de ha magamból indulok ki én is visszavárom a régi Lineage 2 C5/6-os (Miraclés) időket, még ha kizárólag offline módban is.
Szerintem semmi gond nincs egy ilyen kéréssel, Meggsnek és még gondolom több ezer embernek is a szívéhez nőtt a világ, alkalom adtán miért ne merülhetnének bele az emlékeikbe?
Vagy ahogy a #4-es (eszem) kommentelő mondja. Ahelyett hogy a kukába dobnák odaadhatnák szegény rászoruló gémer nemzetségnek
4.
4.
eszem
Szimplán ki kéne adniuk a szerver fájlokat, hogy létrehozhassanak a felhasználók szervereket (szigorúan non profit alapon).
3.
3.
bodortamas1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...