Project C.A.R.S. - hatvan bámulatos kép

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 2.
  • Képek
Link másolása
A Slightly Mad Studios autós címének közössége az ünnepek alatt sem unatkozott, a fejlesztők csokorba szedték a legújabb, manipulációtól mentes screenshotokat. Ámuljunk és bámuljunk a részletgazdag grafikán!

A fejlesztők letették a nagy esküt, miszerint amit látunk, az teljes mértékben ingame, semmilyen módon nem manipulálták a képeket a közösség tagjai. Alighanem látvány szempontjából a legbrutálisabb autós címet üdvözölhetjük a Project C.A.R.S. személyében, melynek korai változatát már javában nyúzhatják a támogatók.

A képeket a PC-s verzióból lőtték, ehhez hasonló grafikára számíthatnak az Xbox One- és a PS4-tulajok is. A játék emellett SteamOS-en és Wii U-n is tiszteletét teszi 2014 őszén.

21.
21.
crashpipi
Jaja, azok a felnik vannak a Red Pig alatt is, guglizz rá! :)
20.
20.
Anti4730
#19: Csakugy mondom, hogy az a w108 amg verzioja, azt hiszem ez volt az elso amg verzios mercedes, es azok a felnik pedig eredeti gyari felnik. :)
15.
15.
Solid Snake1984
13.
13.
#12: HC szimesek, G27-el meg egyéb tolják, és még csak nem is ismerik a codemasterses szarokat. Állítólag az első pár buildben jó volt, de most már egyre rosszabb.
12.
12.
Josi21
#10: Azoknak akik "próbálták" add át az üzenetemet, kapcsolják ki a segédeszközöket, billentyűt cseréljék kormányra, de inkább maradjanak a megszokott códmester címeknél, erre úgyis a megszokott lényegre törő választ adnak, ami nemmás mint
8.
8.
gatti
Szerintem meg a GT6-nak nem kell elbújnia , főleg hogy az ps3-as , ez meg nextgen-re jön . Kiváncsi vagyok lesz-e olyan fizikája mint a GT6-nak ? A látvány nem minden .
6.
6.
Grabowsky30+
Eszméletlen részletességgel vannak megcsinálva ezek a járgányok tényleg nagyon szépek! Viszont azt nem értem, miért mindig csak képeket mutatnak a játékból? Sok játékmenettel kapcsolatos hírt/infót nem láttam még! Gyönyörű grafika mondjuk még nagyon kevés az üdvösséghez, főleg autós játékokban. Próbálta valaki az assetto corsa-t, nekem jelen pillanatban absolute autós favorit, ha ezt csak megközelíti fizikában és irányításban a project cars akkor egy nagyon jó játékot fogunk kapni néhány hónap múlva! Codemasterses szarokat meg remélhetőleg el lehet majd felejteni egy jó időre! :D
5.
5.
DarkLord
láttunk már nem egy olyan nagy játékot ahol a képeket csak tuningolták aztán gameplay alatt meg seholsem volt az a minőség..ez így tényleg brutál amiket az ember képeken lát amúgy...
2.
2.
Ooorky
1.
1.
renato999
Hihetetlenül szép ez a játék, de a Forza 5 óta annyira már nem ámulok a képen láttán. Csak én vagyok ezzel így ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...