Mozgásban a Project C.A.R.S.

  • Írta: zoenn
  • 2014. január 13.
  • Videó
Link másolása
Megannyi döbbenetes minőségű screenshot után végre mozgásban is megcsodálhatjuk a Project C.A.R.S. legújabb verzióját. A felvétel a PC-s változatból származik, ami maximális beállítások mellett fut.

Full grafikán, mozgásban még látványosabb a Project C.A.R.S. - a fejlesztők nem túloztak, amikor azt nyilatkozták, hogy a híressé vált képeket nem retusálták, amit látunk, az teljes mértékben ingame. A részletekben rejlik a lényeg: lehullott levelek kavarognak a pályán, a műszerfal kiálló darabkái is árnyékot vetnek.

A játék még idén érkezik PC-re, SteamOS-re, Wii U-ra, Xbox One-ra és PS4-re.


A PC-s és next-gen verziókról már sokat hallottunk, de mi a helyzet a Wii U-s változattal?  Íme, az első lehetséges kép a nintendós portról:

36.
36.
Etzel
Nekem az nem jön le h kb 4:55-5:05 között azt mondja mekkora realiszukus a verseny és így király úgy király de a szerencsétlen versenytárs aki meg már 3. kör óta ott van a pálya szélén majdnem tetőre vágva... Szóval értitek egy safety car sem jön be, egy piros zászló sincs, nem jön a JCB markoló h pántot akasszon az autóra és arréb vigyék. Értem én h falevél meg por felszál meg kiskutya f*sza de nekem sokkal jobban realisztikusabb lenne ezekkel. Bízom benne h a teljesben meg vmi rendes 50 körös tournamentben már valami hasonló lesz azért.
És különösen köszönöm h az uccsó 35 másodpercre bekussolt a csávó is h hallgathassam kicsit a játék hangját :D
Nálam biztos vétel lesz már csak a kormány kombón kell gondolkozni, hogy melyiket is hozzá ;)
35.
35.
trion96
Én csak azt nem értem, hogy miért nem jön ps3ra. :(
34.
34.
rethrospektiv
Talán tényleg nem volt szerencsés választás a demonstrálásra ez a pálya. A falevelek és a felvert por tényleg tetszetős, de egy éjszakai vagy esős futam talán jobban megmutatná a képességeit a játéknak...
32.
32.
prtvlogn
#30: Anno még lehetett támogatni a projektet, cserébe megkaptad az aktuális build-t, illetve a a frissítéseket. Vannak pályák, és autók, amik még ebben a félkész állapotban is jók. Viszont én viszonylag keveset tudok játszani, ezért azt kitapasztalni, hogy egy pálya, vagy kocsi most azért sz@r, mert rosszul van beállítva, vagy félkész állapotban van, sajnos nincs időm. Szoktak lenni Event-ek, amikor is adott pályán adott autóval kell menni, (ilyen volt anno a Bmw Z4 GT is), na azokat megcsinálják rendesen..
30.
30.
Henry82
#28: Te miért tudsz ezzel már játszani? És egyébként milyen? (a bugokat leszámítva)
28.
28.
prtvlogn
Mostanában nincs sok szerencsém a játékkal. Néha a kormányt nem engedi beállítani, vagy beragad a fék, vagy rángat, vagy más egyebet produkál, amikorra nagy nehezen irányíthatóvá teszem, akkor szembesülök vele, hogy setupokat nem engedi elmenteni, ezért csak default-al lehet menni némely pályán. Tudom, hogy nincs még kész, ezért nem is reklamálok, csak egyenlőre félrerakom. .
Egy lenti kérdésre válaszolva egyébként a Bmw Z4 GT- vel mentem tegnap (kemény) 3 kört, egyszer nekicsúsztam a korlátnak, és szépen felgyűrődött a karosszéria, Máskor F1 –es gépekkel mentem, egymásba mentek páran, és televolt alkatrészekkel a pálya. Úgy vettem észre egyébként, hogy ha valami sérül, az eléggé kihat az irányításra is…
26.
26.
JackBauer
#25: Pont ezért írtam, hogy én is furcsálom. :)
25.
25.
akifourteen
#24: Pont ezert irtam az eszrevetelt !!
24.
24.
JackBauer
#23: http://www.youtube.com/watch?v=kONSQIW30vY

Ehhez képest tényleg túlzás egy kicsit, de legalább nem olyan mint a GT FORZA párosban a normál kocsiknál
23.
23.
akifourteen
Skacok azert az durva ,hogy egy formulas autonal ennyit kell tekerni a kormanyon,hogy beforduljon vagy csak en furcsalom ?
22.
22.
Henry82
Valami magyar vállalkozó aszfaltozta azt pályát, vagy miért vannak benne ujjnyi vastag hosszanti repedések?! :))
Egyébként nem tűnik ez rossznak, bár köze nincs ahhoz amit a képeken látni, de ezen nem lepődök meg. Bár a képek is furcsák, mint ha két külön játékból lennének.
Mindegy, mindent bele srácok, nagyon kéne már PC-re is egy jó kis autós játék.
14.
14.
crashpipi
Én sem estem hanyat a képek után. :( És sajnálom, hogy tré formaautóval készült, nem "utcaikkal" és leginkább azok sérülései érdekeltek volna... :S
13.
13.
bulika
Ez a videó tényleg nem túl meggyőző, képek alapján jobbra számítottam. Bár egy YouTube-ra feltöltött videóból nem is nagyon érdemes messzemenő következtetéseket levonni. :)
7.
7.
Ooorky
Azért vicces, hogy most jött ki a next-gen, és már a "grafika nem fontos" típusú dolgok mennek.
Előző generációknál megjelenéskor mindig ment az e-penis verdesés, hogy a konzol sokkal szebb meg buhuhu.
A grafika nem számít rész meg 2-3 évvel később kezdődött.
5.
5.
Trapyd
#2: Legalább azt írd le kérlek, hogy ezt miért gondolod!
4.
4.
Trapyd
"a fejlesztők nem túloztak, amikor azt nyilatkozták, hogy a híressé vált képeket nem retusálták, amit látunk, az teljes mértékben ingame"
Ebből a videóból ez aztán tényszerűen leszűrhető. NA NE MÁR!
2.
2.
aordog
Engem a Wii U verzio êrdekel, s bär van PC- m is, de én úgy gondolom, hogy a Nintendo lehet grafikailag veszíteni fog viszont a jätékélményt a két verzio között szerintem megnyeri.
A poligonszämoläst meghagyom mäsoknak....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...