Batman: Arkham Origins - DLC lesz, patch nem

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 10.
  • Hír
Link másolása
A Batman: Arkham Origins kisebb hibái - melyek nem akadályozzák az előrehaladásunkat - nagy eséllyel kijavítatlanok maradnak, mivel a Warner Bros. minden energiáját leköti az új sztori DLC fejlesztése.

A Warner Bros. Montreal közösségi szakembere szerint nem valószínű, hogy a csapat kijavítja azokat a kisebb hibákat, melyek nem akadályozzák a játékos előrehaladását a Batman: Arkham Originsben.

A játék fórumán született panaszos hozzászólásokra reagálva a fejlesztők megerősítették, hogy jelenleg semmilyen hibajavításon nem dolgoznak, vagy ahogy a rajongók nevezték az "1.06-os folton". A csapat jelenleg a következő sztori DLC-t kalapálja teljes erőbedobással, és nem is tervezi, hogy kijavítsa a kisebb bugokat.

A fejlesztők ugyan elnézést kértek a rajongóktól a kellemetlenségekért, de mivel a hibák nem akadályozzák a továbbhaladást az alapjátékban, így nem is foglalkoznak velük. Valljuk be: nem szép húzás, ugyanakkor tisztában kell azzal lennünk, hogy a csapat erőforrásai is végesek.

Ez annyit jelent, hogy az Arkham Origins továbbra is csiszolatlan marad. A rajongók persze kötik az ebet a karóhoz: néhányuk megfogadta, hogy addig nem ruháznak be a DLC-be, míg a fejlesztők ki nem gyomlálják a hibákat.

6.
6.
Ghost26Dave
De hisz azóta már patcheltek azokat a bugokat.Nem értem miről beszéltek -beszélnek
5.
5.
sikwitit
Én nem tapasztaltam semmilyen bugot, ami zavaró lett volna és ne érkezett volna rá patch.
4.
4.
DON GONDOCS
Azért ezek a story dlck anyit nem dobnak annyit játékon, hogy figyelmen kívül hagyják azokat a kellemetlen de könnyen kijavítható hibákat.
3.
3.
biohazard rex
Nem volt egy ilyen hiba a játék végén, hogy nem lehetett tovább vinni a játékot mert joker mindig csak visszaröhögött? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...