Úton az új generációs Worms

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az imént bejelentették a Worms-sorozat következő felvonását, ami már kizárólag az új generációs konzolokra fog megjelenni. Nem sokat tudunk róla, de az biztos, hogy a Team 17 maga felel a kiadásáért.

Az új Worms létezését először Phil Spencer, a Microsoft Studios fejese kotyogta el, aki a Twitteren azt mondta: a Team 17 következő kukacos játéka és a Windows 8-ra megjelent, free-to-play puzzle-játék, a Nutjitsu is az első ID@Xbox-címek között szerepel majd.


Aki nem emlékezne, ID@Xboxnak nevezik a Microsoft indie fejlesztőket támogató Xbox One-os programját, aminek a keretei között a kis csapatok maguk adhatják majd ki a játékaikat egyebek mellett. A tavalyi Gamescomon osztották meg az ezzel kapcsolatos infókat először, azóta kiderült, hogy többek között a Double Fine, a Slightly Mad Studios és a Vlambeer is részt vesz a kezdeményezésben.

A Team 17 azóta formálisan is bejelentette az új Worms-játékot, igaz, részleteket nem árult el róla. Annyit mondott csupán, hogy a Worms Battlegrounds Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik majd, és látvány tekintetében is gatyába fogják rázni.

6.
6.
Yanez
Nagy kedvencem volt a Worms, de kezdik a túlzásba vinni. Nem kell ebből CoD-ot csinálni és minden évben kiadni, vagy legalábbis ne olyan gyakran. Ez pont az a játék, amelyre ráférne vagy 5 év pihenő, s aztán új köntösben, új lehetőségekkel térne vissza.
5.
5.
hurkagyurka2
Szerintem ha marad a 2D játékmenet, de teleraknák 3D kameramozgásokkal, őrült nagy robbanásokkal, és a héliumgázos "Alvin és a mókusok" utánérzésű, unalomig ismételgetett hangokat is lecserélnék, egész jó kis cucc lehetne. Azért a nextgen gépeken elereszthenék végre a fantáziájukat és dobhatnának ennyi év csontlerágás után újra egy nagyot... Bízom benne, hogy nem jut a szerencsétlen Dungeon Keeper sorsára!!!
1.
1.
genius95
Szerettem mindig is a worms-ot , remélem jó lesz, mert ha igen akkor tuti vétel a PS4-emre ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...