MMO-n dolgoznak a Project C.A.R.S. alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Slightly Mad Studios a My.commal karöltve fejleszt free-to-play MMO-t: a World of Speed kizárólag PC-re érkezik, és természetesen az autóversenyzés kapja majd benne a főszerepet.

A Need for Speed: Shiftet és a Project C.A.R.S.-t is jegyző Slightly Mad Studios bejelentette új játékát, a World of Speedet, ami egy free-to-play MMO lesz PC-re. A főszerepet természetesen továbbra is az autóversenyzés kapja, a My.commal közösen üzemeltetett cím zárt bétatesztje tavasszal kezdődhet meg.


A World of Speed pályái között valódi versenypályák és különböző városok utcáiból kialakított pályák is szerepelnek, a versenyzés viszont maximálisan multiplayer-orientált, és nagyon sok közösségi funkciót ígérnek a készítők. Akár egyedül, akár csapatban vágunk bele a versenyzésbe, a fejlesztők szerint egészen friss élményt nyújt a játék, ami a rajtja után folyamatos támogatásnak és tartalmi frissítéseknek örvend majd.


Azt nem tudjuk, hogy a szintén 2014-re datált Project C.A.R.S. munkálatait hogyan érinti a World of Speed építgetése.

4.
4.
kredencferenc
Mikor csinálnak már egy olyan autós játékot, amiben hétköznapi járgányok vannak?
vagy esetleg olyat ami bővíthető. Nálam a mai napig a Street Legal Racing Redline a favorit a rengeteg letölthető pálya és szerelhető autó miatt. Miért nem veszik alapul ennek a zseniális magyar terméknek a szerelési mechanikáját és húznak rá egy ilyen grafikát meg egy realisztikus fizikai motort? Szerintem kasszasiker lenne, ha ilyen részletesség mellett még csavarra szét is szedhetnénk meg szemétből összerakhatnánk az autókat.
3.
3.
HipCross
ugyanúgy néz ki mint a project cars...:DDD
2.
2.
Gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=6_HwqIPXTk8
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...