Gameplay traileren a Project C.A.R.S.

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 14.
  • Videó
Link másolása
Megannyi kép után végre egy hamisítatlan trailerrel kedveskedett nekünk a Slightly Mad Studios a Project C.A.R.S.-ról. A közösségi finanszírozásból készülő alkotás gyönyörű, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

A meggyőző autófelhozatal és versenyek mellett a Project C.A.R.S. dinamikus napszakváltást, időjárás-rendszert, teljes boxkiállásokat, változtatható stratégiákat, online meccseket és átfogó tuningolási lehetőségeket ígér. A játékot akár 4K-s felbontásban is tolhatjuk, de támogatja az Oculus Riftet is.

Megjelenés még idén PC-n, SteamOS-en, PS4-en, Xbox One-on és Wii U-n.

16.
16.
Grabowsky30+
#12: Shift2 a legjobb játék? MEGALOL!!! Húzd ki fejed a lyukból és próbálj ki mást is, mielőtt leégeted magad!
15.
15.
Grabowsky30+
#13: Na erre voltam kíváncsi, ha ehhez a 2 játékhoz hasonlítod és lehet is ezekhez hasonlítani akkor megnyugodtam, ez egy fasza játék lesz!
14.
14.
Grabowsky30+
#5: Ne legyen már ekkora arcod, van kormányom próbáltam mind a kettőt 900fokkal is meg 300al, sehogy nem volt jó egy motorcsónak verseny volt az irányítása nem autós! A kettőhöz volt egy mod azzal úgy ahogy használhatóvá vált, de még így sem tetszett! Ha ekkora májér vagy Assetto Corsa-t próbáltad, na annak tökéletes az irányítása! A shiftnek meg egyedi aha egyedien borzalom szar!
13.
13.
Atiboss
Én még múlt évben vettem meg a project carst.A shifthez sok köze nincs se grafikailag se irányításilag már akkor sem volt most viszont óriásit fejlődött a játék hihetetlen lett a grafika a gépem már nem is bírja max felbontáson az irányítás pedig nagyon közel áll a valósághoz de egy hibája van hogy kell hozzá egy elég profi kormány pedálokkal mert billentyűzettel és egy olcsó kormánnyal élvezhetetlen a játék de amúgy kiváló.A három nagy közül mint az assetto corsa vagy a raceroom racing experience semmivel sem marad le a többiekhez képes bár az AC egy picit magasabb szintet képvisel.
12.
12.
KőbányaKispest
Nektek az volt, nekem megfelelt. És a shift2 szerintem PC-re jelenleg a legjobb autós játék. Ha megtanultad, belejöttél, és ráéreztél, akkor semmi baj nem volt vele. Cockpit nézet + kormány + shift2 3 monitorral, nyugodtan ki lehet próbálni.
11.
11.
#5: A Shifteknek modok nélkül valami borzalom volt az irányítása.
10.
10.
Juha
Remélem a moddolhatósága is rendben lesz, szívesen mennék a volvo s40-esemmel, fater Audijával, vagy a Toyota Dyna-mmal akár :-)

Na meg persze trabi, amin megtanultam vezetni, az õrök kedvenc :-)
9.
9.
Wolverine
Azért azt tegyük hozzá, hogy a shiftek a need for speed égisze alatt jöttek ki, tehát ezzel semiképp sem kéne hasonlítgatni, mivel a shifteknél érezhető volt, hogy próbálták megtartani az nfs jelleget is és az újat is belevinni és sajnos ez miatt a kettősség miatt lett olyan furcsa kutyulmány az egész, ami alapvetően nem lett volna egy rossz játék, de nfs-ként hiba volt elindítani. Itt már szabad kezet kaptak a srácok és ez már a trailerből is látszik hogy realitásból lesz részünk rendesen, és biztos vagyok benne, hogy egy emészthető irányítást is kapunk mellé. 4K felbontásban ez erősen szájtátós lesz.
8.
8.
LAZLOW20
#5: A Shift 2 nek volt mindene csak normális irányíthatósága nem......
7.
7.
atinho
Megjelenési dátum van esetleg? :)
6.
6.
Venyó
Nekem sem volt túl nagy élvezet a Shift-ek irányítása...
De ezt biztos sokan mondták a fejlesztőknek, úgyhogy tuti csiszolták az irányítást.
5.
5.
KőbányaKispest
#4: Saját magadba beszéljél, mert kurva nagy baromság, hogy játszani nem volt jó vele. Irdatlan jó irányítása volt neki, nem arcade nem szimulátor, hanem a tökéletes középppont. Jah, hogy nem volt kormányod hozzá? Szopás. Sokkal egyedibb volt, mint bármi más.
4.
4.
Grabowsky30+
#3: Annyi probléma van ezzel, hogy shiftek irányítása valami borzalom rossz volt, nagyon szép volt mind a 2 rész csak játszani nem volt jó vele! Remélhetőleg tanultak a hibákból és ez a játék amellett, hogy valami elképesztően jól néz ki még az irányítása is jó lesz akkor szép eladások elé nézhet! Én minden esetre nagyon várom már! Van esetleg valaki aki már a béta (vagy nem tudom ezt, hogy hívják early access) ideje alatt megvette és próbálgatta, írhatna pár mondatot, hogy áll most a játék!
3.
3.
KeXxX
#2: Hasonló, de szinte az! De ezzel semmi gond mert a Slightly Mad csinálta a Shift-eket.
1.
1.
Edgar26
Ez tényleg elég jól néz ki. Kíváncsi lennék rá egy szép full hd-s tv előtt házimozi rendszerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...