Elképesztő videón a Project CARS

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 12.
  • Videó
Link másolása
A videó nem túl friss, kicsit elsiklottunk felette, ettől függetlenül kár lenne kihagyni: két és fél percnyi gameplay felvétel érkezett a Project CARS pre-alpha verziójából. Döbbenetes a látvány!

A videót 2560x1440 pixeles felbontásban rögzítették, és minden grafikai beállítást maxra pöcköltek a játékban. A látvány elképesztő, igaz, meg is van az ára: a leírás szerint egy olyan konfiguráció röfögött a program alatt, amibe egyebek mellett Intel Core i7-2600K (4,6 GHz) processzor, 16 GB RAM (1866 MHz) és két ASUS GeForce GTX 780-as videokártya került. Köszi, crashpipi!

36.
36.
Josi21
#35: Igen fikázom, mert úgy beszélnek róla, mintha szimulátor lenne, közben nyomokban sem tartalmazza. A tökéletes fizika lemodellezése, nem a megjelenési évvel arányos.
Régen is voltak erre jó példák, Gt Legends, RBR, hogy csak 2 nagyot említsek.
Shift 2 úgyszintén rendelkezik autóbeállítással, ennyi erővel az is szimulátor ? :D
35.
35.
Lizard0828
#32: Én tiszteletben tartom a véleményed, csak nem szeretem ha fikázodnak egy játékkal kapcsolatban.
Amúgy ha sokat játszottál vele akkor nem is értem a véleményed, másrészt az Assetto Corsa pár évvel fiatalabb játék, nyilván komolyabb fizikával, úgyhogy nagy marhaság azzal összehasonlitani.
A Shift 2 meg végképp nem értem mit keres most itt.
No mind1 jó játékot!
34.
34.
Josi21
#33: Fáradt...mondom ! xD
33.
33.
Josi21
#32: "Assetto" fárad vagyok 36h talpon. :D
32.
32.
Josi21
#31: De, sajnos sokat játszottam, és kipróbáltam más címeket is, akkoriban LFS jobb volt. rFactor attól, hogy végtelen beállítási lehetőséget kínál még nem lesz szimulátor, mivel a fizika távol áll a valóságtól, ezért nevezem összetákolt szarnak. Ennyi erővel a Shift 2 is szimulátor, pedig közelről sem az. Assento Corsa előtt le a kalappal, mind beállítás mind fizika terén etalon, jelenleg.
31.
31.
Lizard0828
#23: Akkor nem sokat játszhattál az Rfactorral...vagy talán nem tudtál azért fikázod:D
A valaha volt legjobb szimulátorról beszélsz, végtelen beállitási lehetőséggel, /gondolom életedben nem csináltál set up-ot/ amit sok millióan nyomnak még a mai napig is különböző modokkal.
23.
23.
Josi21
#21: Milyen billentyűhuszár te szerencsétlen. Már bocsánat, de az Rf olcsójánosok szimulátora, pedig nem több egy összetákolt szarkupacnál.

https://www.youtube.com/watch?v=Iq7O1saW9Lk

https://www.youtube.com/watch?v=FWzxEOyCZZ4
21.
21.
NorthFace
AC-vel ne hasonlítsuk már össze ezt a játékot! AC inkább szimulátor jellegű program a PCARS meg billentyűhuszároknak való progi. Persze van benne valami átmenet az Arcade meg a szim között de olyan HC szimulátorosnak mint amilyen Én is vagyok, kevés. Nem a tartalomra gondolok mert a PCARS ebben toronymagasan vezet. De nem akarok belemenni aki tudja mire gondolok az egyet ért velem.
12.
12.
ulikedegs
hát ez baszott jól néz ki, ilyen graf mellett még én is elbohóckodnék egy autós játékkal, amiket amúgy nem nagyon szeretek. de mivel igazi grafikabuzi vagyok ezt tetszetősnek találom.
8.
8.
crashpipi
Mindennél jobban várom ezt a gémet, mivel minden bizodalmam ebben van már csak. PC-re nincs fasza autós játék évek óta, tavaly PS4-et vettem és úgy néz ki, hogy legkorábban karácsonyra tudom meglepni magam egy Xbox-al, így a Forza még nagyon sokat várat magára. :(
Remélem, hogy egy tűrhető fizikájú fél-szimulátor lesz a végeredmény!
Nincs szükségem rFactor, meg a társai szintű "beállítommégaszűzmáriafaxátis" egy pályán egy autót 30 óráig tanulok marhaságokra.
Sajna beruháztam az Assetto Corsa-ra is a közelmúltban a nagy hiány miatt.
Egy átlagon aluli grafikájú, kihalt pályákon, halott lelátók mellett, válallhatatlan fék/bokrok/aszfalt textúrák mellett lehet élvezni a király fizikát...
Ez mi?
Félmegoldás.
Nem olyan hányingerkeltő a grafika, mint a kintlévő szimulátorprogiknál, de még mindig erős hátrányban vannak. :(
4.
4.
trion96
Mivel nem jön ps3-ra így már nem érdekel. :(
1.
1.
Baroul nez ki.
De procibol meg rambol a fele is eleg kene legyen ilyen kinezethez, mert ezt igy nem lehet majd eladni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...