Project C.A.R.S. - az első PS4-es képek

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 2.
  • Képek
Link másolása
Befutottak az első screenshotok a Project C.A.R.S. PlayStation 4-es verziójából. A konzolosoknak sem kell megijedniük, látvány terén ez a verzió sem marad el a PC-stől. Semmi cicoma, valóban ingame anyagról van szó.

A Slightly Mad Studios szerint nem módosítottak az alábbi PS4-es képeken, "simán megállították a játékot, és loptak egy screenshotot". Szó se róla, a Project C.A.R.S. gyönyörűen fest konzolon is, nagyon úgy tűnik, hogy látvány terén egy következő szintre lépnek az autós címek.


Van még egy videónk is, amely a törési modellt mutatja be. Köszönjük, KisFlex!


A Project C.A.R.S. novemberben jelenik meg PC-re, SteamOS-re, Xbox One-ra, PS4-re és Wii U-ra. Támogatja az Oculus Riftet, a Project Morpheust és a 4K-s felbontást is.

27.
27.
kredencferenc
#26: Ha jól tudom a jó fizikát már beígérték a készítők. Ha a TOCA race driver 3 szintjét eléri akkor már jók vagyunk. Ha fektetnek bele annyi munkát mint a Shift 2 készítői akkor meg nem kell aggódni. Autókban pedig nem lesz hiány, arra a nyakamat teszem. A Street Legal Racing Redline tíz fiktív autóval jelent meg. A legutóbb mikor telepítettem kb 200-at pakoltam bele. A 201.-nél borult annyira fel a stabilitás, hogy már indításnál crash-elt. Ha a készítők elcseszik, majd a modderek megoldják. Csak majd legyen ennek is akkora modderközössége mint az SLLR-nek.
26.
26.
Yanez
Beszarás, hogy senki sem ír arról, hogy csak jó legyen a fizika, sokféle kocsi meg lehetőség legyen benne, ne pedig egy újabb klónt kapjunk. Ellenben titeket a fű meg a füst zavar, mintha ettől lesz jó vagy rossz egy játék. :D A játékélmény emberek, a játékélmény a lényeg! Aki pedig itt a látványra panaszkodik, annak jóóó naaagy ígényei lehetnek!
25.
25.
Blyan000
Annyira jól néz ki, hogy jobban fest mint a valóság... ergo nem jó. (túl sok tükröződés, túl éles minden, a szemünk nem így lát)
24.
24.
kredencferenc
PC-s gépigény.!!! http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3413&game=Project%20CARS !!! Talán kamu, talán feltételezés, vagy lehet tényleg ez kell hozzá. Ezt mindenki gondolja végig saját maga. De azt nézzük meg, hogy az utóbbi pár évben a zárt pályás autóversenyes játékokban az autók megvalósítása már igencsak közelít a tökéleteshez vizuális szempontból. Minden apró részlet ott van a helyén. Meg persze ott van az a tény, hogy a program majd nem hatalmas több 10 vagy 100 négyzetkilométeres "világokat" mozgat majd, hanem csak egy versenypályát, meg lesz benne egy gumiszalag AI mint az NFS-ekben. Szép a látvány persze. A Final Fantasy új részeiben is tűéles meg részletgazdag volt a grafika mégis elment a konzolokon. Szép fotorealisztikus a Project Cars, de nem hiszem, hogy majd sokkal több kraft kell hozzá mint a Shift 2-höz. Egy jelen generációs középkategóriás gép szerintem simán el fogja vinni.
23.
23.
Juha
Nem az ár határozza meg a terméket, komolyan mondom, mintha a parlamentben lennénk...

Aki nem hiszi: Jó állapotban lévö 3x86 gép eladó, 40MB vinyó, 1MB Ram, igazi klasszikus!
Irányár: 900.000 HUF

Érd: privátban
17.
17.
Stranger
Kész sincs a játék, de már károgtok a gépigényen...
15.
15.
felegyi
Novemberben jelenik meg... addig bőőőven tudnak optimalizálni... szerintem fognak is.
14.
14.
crashpipi
#13: Én is valószínűleg a PS4 mellett voksolok majd a jelenlegi Assetto Corsa-s élményeim alapján.
FX8350-el 8GB DDR3-mal és 2 db HD7870 OC 2GB vga-val fullHD-ban 8-10 autóig élvezhető az fps. 20 körüli mezőnnyel diavetítés van. :( És csak medium shadow resolution van és 4-szeres anti-aliasing. :(

De ettől függetlenül kétlem, hogy a pc-s verzióban majd előfordulnak ilyen csúnya megoldások, még ha két Titan is kell majd hozzá, hogy szép legyen a fű, de tuti szép lesz... :)
13.
13.
Zuzda18
Azért a PC-s verzió sem felhőtlen......
Volt szerencsém hozzá.
Akinek 1 db VGA van a gépében az felejtse is el a szép grafikát fullon.
1 db R9 290-es videokarimmal max grafikán fullHD-ban,
átlag 40 fps-t produkál a játék 1 db autóval.(Mi lenne egy versenyen 20 járgánnyal,esőben....)
Ha meg 2 db videókari kell az olyan mintha kb 3db konzolt vennél.:)
Ezt csak azért mondom mert gondolom nem mindenkinek 780 ti vagy R9 290x ketyeg a gépében 2db.
Jó lesz ez PS4,és X720-on is.
10.
10.
anonymus26
nah itt vannak már nagy péhécesek megmondják h 80eft os 100 éves gépen is szebben megy lol
9.
9.
crashpipi
Ez a fű dolog már nem így néz ki szerintem. Más videókon nem ilyen. Főleg, hogy ez itt pc-s videó.
Meg akkor az F1-es autós screenshoton miért olyan patent?
6.
6.
Henry82
#4: Ja és ott legalább fűcsomók voltak, itt konkrétan fű csíkok forognak, hát ez baszarás!
5.
5.
Henry82
#4: Hát régebben rendben is volt, kompromisszumot kellett kötni, a fű megjelenítése valóban nagyon erőforrás zabáló fícsör, de közben kihúztak 150 ezret a konzolosok zsebéből, akármennyit a PC-sek pénztárcájából, aztán nézhetjük ugyan azt kb, csak nagyobb felbontáson, meg 200%-ra húzott gloss effecttel.
4.
4.
JackBauer
#3: A legutolsó Turok-ban is volt olyan, hogy a 2D-s fűcsomók mindig feléd fordultak:D
2.
2.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...