Driveclub - mi lesz a PlayStation Plus-verzióban?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 2.
  • Hír
Link másolása
A Sony és az Evolution Studios eddig nem igazán részletezte, hogy mit kapunk majd a Driveclub PlayStation Plus-verziójában, a minap viszont a játék új direktora elárult néhány konkrétumot.

A Driveclub október 8-án jelenik meg PS4-re, viszont a PlayStation Plus-előfizetők ingyenesen is hozzáférhetnek majd a játékhoz - igaz, ez a kiadás valamennyire meg lesz csonkítva.

A CVG vette észre, hogy Paul Rustchynsky, a játék új direktora egy rajongó kommentjére válaszolva árulta el, hogy mit tartogat majd ez a változat: mint mondta, a PlayStation Plus-kiadás a közel egyéves csúszás ellenére sem változott, és nem igazán lehet demónak nevezni, mert minden feature-t megkapunk majd online és offline is.

Amiből viszont kevesebb lesz, azok az autók és a pályák: Rustchynsky szerint a PlayStation Plus-játékban tíz autót vezethetünk majd, és azokat is csak egyetlen országban, amit azt jelenti, hogy öt pályát kapunk, összesen tizenegy alternatív változattal.

Az Evolution korábban úgy nyilatkozott, hogy ez a verzió "néhány" autót és pályát leszámítva a teljes játék lesz.

13.
13.
zozo76hun
azert ingyen-jateknak nem neveznem az olyan jatekot amiert psplus tagsag kell amiert fizetsz es csak addig jathatsz vele amig elofizeto vagy. nem csak arrol van szo hogy elofizetsz hanem hogy csak addig mukodik mig aktiv a tagsag. akkor meg mar tenyleg el lehetne varni hogy ne egy csonkitott/butitott verziot adjon a sony...
12.
12.
simon 555
#10: Igen, elégedetlen nép...
Ilyen az amikor valakinek adnak valamit ingyen. Mindig többet akar utána. Mint amikor egyszer adsz enni egy kóbor kutyának. Utána már mindig vissza fog járni és el fogja várni, hogy etessed... Vagy amikor valakinek adsz kölcsön pénzt többször is, idő után megszokja és állandóan kérni fog.
Nem várhatod el, hogy évi 50 €-ért olyan játékot adjanak ingyen ami friss megjelenés. Inkább örülj, hogy PS4-re is adnak valamit, mert PS4-nél már nem az ingyen játékért fizetsz mint PS3-nál, hanem a multiért. Mondj nekem jelenleg életben lévő szolgáltatást ahol évente 50 €-ért adnak premierkor játékot ingyen...
Már a PS4 megjelenése előtt meg lett mondva, hogy csonkított verzió lesz és kevesebb lesz benne az autó/pálya. De ezt bejelentés nélkül is lehetett tudni, te sem gondolhattad komolyan, hogy majd odaadják a teljes játékot ingyen amikor az éves előfizetés olcsóbb mint maga a játék. Senki nem venné meg akkor a játékot... Nem, hogy inkább fognád amit ingyen adnak és futnál mielőtt meggondolnák magukat. Neeem, még panaszkodni kell. A mai világban mindennek örülni kell amiért nem kell fizetni, nem panaszkodni, hogy nem elég. Mint amikor a hajléktalan(aki valószínűleg magának köszönheti, hogy az) panaszkodik, hogy csak 200 forintot adtam neki.
11.
11.
deviques
#10: Te nem ép, gondold már végig mit beszélsz? Miért adnának egy teljesen új játékot teljességében ingyen? Akkor ki venné meg még a boltokban? Nyilvánvaló, hogy mindenki kifizetné az egy éves PS Plus tagságot 50 euro-ért, minthogy megvegye a játékot 70-ért. Hogy is várhatsz ilyet?

Én meg azt mondom, hogy bárcsak több játék megjelenne PS Plus tagoknak lecsonkítva, ingyen, megjelenés napján. Ez olyan, mint valami kibővített demó, ha tetszik megveszed, ha nem akkor is el tudsz vele szórakozni.

Viszont ettől eltekintve tényleg jöhetne már valami régebbi AAA-s cím Plus-re PS4-re, az indie játékokat nem sokba nézem, már bocsássatok meg.
10.
10.
Angelwing
#9: ELÉGEDETLEN NÉP? persze a "csóróbbak" megkapják ingyen,annak ellenére hogy kicsengették az éves PS PLUS!!! tagságot,és TUDJÁK!!! hogy csonkított verzió,miért is érnék be annyival? megtehetné a pénznyelő kib.szott sony,hogy a PS PLUS tagokat megtiszteli annyival,hogy teljest ad ki,DE inkább elhúzza a mézesmadzagot,és veheti meg mindenki a dobozost.ELÉGEDETLEN NÉP?! miért is kellene beérnie bárkinek is,egy csonkított verzióval? Ha mindenki elégedett lenne azzal amit elé raknak,még a super mariót is 18ezerért vehetnénk meg,magyarul szart se kapnánk.Ez egy nagyon jó üzleti húzása a sonynak.pont
9.
9.
simon 555
#7: 10 autó és 5 pálya(10 variációban) nem meríti ki nálad a "néhány" fogalmát?
Komolyan, már vicc ez a mentalitás. Ritka elégedetlen nép vagyunk...
Nem, hogy örülne mindenki, hogy egyáltalán adnak valamit ingyen, neeem, mindig több kell. De ha fizetni kell akkor az már fúúj...
De amúgy semmi többről nem volt szó. Annyit mondtak a PS+ verzióról, hogy minden funkció elérhető lesz benne ami a teljesben is, viszont kevesebb pályával és autóval. Ennyi.
7.
7.
genius95
#5: Ha "néhány" akkor tényleg csak annyi kéne , hogy legyen. 10 db autót és 5 pályát én inkább demonak neveznék..Nem erről volt szó, ugyhogy ne is gondolják hogy penzt fogok adni nekik az ilyen húzásukért.Szánalmasak.
5.
5.
simon 555
#2: "Az Evolution korábban úgy nyilatkozott, hogy ez a verzió "néhány" autót és pályát leszámítva a teljes játék lesz."

És hazudtak? Nem:)
4.
4.
Yanez
Mar varom! Oszinten szolva reg toltam mar jo autoverseny jatekot. A GT sorozat mar nem az, a Forza-t meg nem jatszhatom az Xbox hianya miatt. Szoval remelem ez turheto lesz!
3.
3.
crashpipi
Eddig sem terveztem csak a PS Plus verzióra hajtani, így viszont biztosan csak dobozosan jöhet szóba.
2.
2.
Zuzda18
"Korábban úgy nyilatkozott" ........
Hagyjuk már.Mai világban a kiadóknak már akkor sem hiszek amikor kérdeznek.
Lesz itt minden csillogó autók,kéken világító autók,meg céllövölde,meg vattacukor,és még fokhagymás rágógumi is.
Szegény az aki már ígérni sem tud.......
1.
1.
Cristiano
kicsit félek unalmas lesz majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...