Miért Xbox One-exkluzív a Sunset Overdrive?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 12.
  • Hír
Link másolása
Az Insomniac Games egy interjúban fedte fel, miért döntött úgy, hogy a Sunset Overdrive Xbox One-exkluzív lesz: állítása szerint egyedül a Microsoft engedte meg neki, hogy megtartsa a játék jogait.

A Sunset Overdrive-tól hangos a nemzetközi játéksajtó, és ez a felhajtás az E3-hoz közeledve csak erősödni fog. A múlt héten befutottak az első részletek és komolyabb látnivalók is az Insomniac új fejlesztéséről, tegnap pedig már a játék borítóját is meg tudtuk mutatni nektek.

Most pedig folytatjuk a sorozatot, méghozzá egy érdekes IGN-interjúval, amiben azt is elárulják a fejlesztők többek között, hogy miért pont Xbox One-exkluzív lesz a Sunset Overdrive.

Mint tudjátok, a Sunset Overdrive és a Fuse előtt az Insomniac csak olyan játékokat fejlesztett, amelyek kizárólag a Sony platformjain láttak napvilágot, ezek után mindenképpen furcsa, hogy a srácok "átálltak" a túloldalra.

Viszont egyáltalán nem véletlen: hiába a Spyro, a Ratchet & Clank vagy a Resistance sikere, az Insomniac egyik címének a jogait sem tarthatta meg - az első most az Activisioné, utóbbi kettő pedig a Sonyé.

A Sunset Overdrive esetében viszont máshogy alakultak a dolgok: Marcus Smith, a játék egyik atyja szerint több helyen is bemutatták a játékot, viszont a már kezdetektől fogva ragaszkodtak ahhoz, hogy megtarthassák a cím jogait. Ez a legtöbb helyen véget is vetett a tárgyalásoknak, nem úgy a Microsoftnál, ami engedett az Insomniacnak. Ezért az exkluzivitás.

17.
17.
br1Koo
Nagy kár, a ratchet & clankot nagyon eltalálták, és értékes fejlesztők voltak a sony-nak.
15.
15.
kopic
#2: Én is teszek majd vele egy próbát, ha lesz XO-m.:)
13.
13.
sloth
Már csodálkoztam miért tűnik olyan gagyinak a játék
>aztán megláttam hogy Ratchet & Clank
Még a főszereplő is úgy néz ki mint egy rossz b.... barát

#8: ez is nagyon fontos hozzászólás volt
12.
12.
Cristiano
el tudnék képzelni hogy pc-re legyen
4.
4.
shatterhand
a fuse-re nem lennek buszke
2.
2.
p3ti
Nekem eddig szimpatikus a játék, tuti teszek vele 1 próbát. És ha igaz a hír, lehet lesz hófehér Xbox One Sunset Overdrive bundle is... na az lenne az igazán király !
1.
1.
anarchoid
hmm Ratchet & Clank miatt kaphat talan 1 eselyt ez a gamma ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...