Driveclub - mikrotranzakcióval is lehet rövidíteni

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 13.
  • Hír
Link másolása
A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy mikrotranzakciók is lesznek a Driveclubban, azonban ezekkel csak autókat oldhatunk fel, nem gyorsíthatjuk meg velük a fejlődésünket.

Az Evolution Studios PS4-re érkező versenyjátékában is lesznek mikrotranzakciók, Paul Rustchynsky, a játék direktora az IGN-nek részletezte, hogy mire számíthatnak azok, akik a Driveclub megvásárlásán túl még költenének egy kis pénzt.


Rustchynsky elmondása szerint a Driveclubban csak és kizárólag autókat vásárolhatunk majd a mikrotranzakciókon keresztül, ezeket a verdákat egyébként a kampány során, ingyen is kinyithatjuk. Az Evolution célja, hogy afféle rövidítést kínáljon a türelmetlenebb/kevesebb idővel rendelkező játékosoknak, de egyébként a Driveclub kampányában könnyű haladni, és viszonylag gyorsan lehet hozzáférni az újabb tartalmakhoz is.

A játék során a játékos Fame-et (hírnevet) gyűjt majd, ezzel tud szinteket lépdelni, és minden egyes új szint után jár egy új autó is. Rustchynsky leszögezte: Fame-et nem lehet vásárolni.

A Driveclub október 8-án jön, dobozos és PlayStation Plus-verzióban egyaránt.

3.
3.
crashpipi
#1: Szerintem kizárt. Kb. úgy kell elképzelni, mint a Forza autófeloldásait, ahol zsetont kell pénzért venni és nem muszáj a játékban keservesen összeszedett millióidat elverni egy amúgy hasznavehetetlen öreg budira, ami csak például egy speciális achievement feloldásához kell csak. Így 3 zsetonnal pl. megvehetsz egy 9 millás múzeumszökevényt.
De ha pl. külön DLC-ben megjelent autót szeretnél feloldani, akkor előbb a DLC-t kell pénzért megvenni...
2.
2.
Cristiano
1.
1.
norbio
Ha pl en csak Ps Plus-al jatszok majd akkor penzert en is kinyithatom az autokat? Persze a 10 autot kivul? Szoval ugy lehet tobb mint 10 autom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...