Ismét mozog a Sunset Overdrive

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 14.
  • Videó
Link másolása
A Resistance-trilógiát és a Ratchet & Clank-sorozatot elkövető Insomniac Games ezúttal egy nyitott világú akciójátékot készít Xbox One-ra. A markáns színekkel operáló alkotásba most újra belenézhetünk.

Habár a színes-szagos látványvilág miatt arra asszociálhatnánk, hogy a Sunset Overdrive minden korosztály számára szól, az Insomniac illetékesei kifejtették, hogy a felnőtteket célozták meg a játékukkal.

Az Xbox One-ra érkező címben nagy hangsúly lesz a gyors tempójú utazáson és a parkour-elemeken, különféle elborult rémségeket irthatunk, itt minden az akcióra hegyeződik ki, nem kell fedezéket keresnünk magunknak.

Remélhetőleg az idei E3-on már a megjelenési dátumról is lehull a lepel.

6.
6.
uzsgori
1 òràig? Az ilyen egy òra ès megunom jàtèkok a stalker heroes ès shogun :) ez pont hogy jobbnak tűnik mint azok :)
5.
5.
KeXxX
#4: Egy óráig ellenél vele de aztán ráunnál.
4.
4.
kopic
ÁÁÁÁÁ !!! Nekem ez rohadtul bejön ! *-*
3.
3.
Ra1D3n
#2: "Sose nyomd fullba a kretént!" - idézet a Trópusi vihar című remek vígjátékból. Nem tudom, hogy téged és a hozzád hasonlóakat mi ösztönöz arra, hogy ilyen gyatra kommenteket gyártva oda menjenek egy exkluzív címhez konzolt fikázni(rövid úton ezt csak úgy tudnám megfogalmazni, hogy ritka egyszerű és együgyű ember vagy). Jobb lenne elfogadnod(23 éves fejjel ha egy kicsit is tudnál összetettebben gondolkozni, akkor nem szorulnál most felvilágosításra), hogy mind MS és mind Sony oldalon meglesznek ebben a generációban is a konzolexkluzív címek. Attól nem kell félni, hogy valamelyik oldal lehengerlő tartalom nélkül marad, mert mindegyik oldalon lesznek olyan címek, amiért a másik tábor, kezét-lábát odaadná esetlegesen. És illene már végre minden mocskolódónak felfognia, hogy attól, hogy valaki nem szimpatizál egy konzollal, az attól még nem lesz fos/szar és társai.

BTW nekem nagyon átjön a videó. Mikor először bemutatták ezt a játékot, nem különösebben voltam tőle elájulva, sőt, egyáltalán nem nyűgözött le. De most, hogy ilyen hangulatos mozgóképek látnak napvilágot a cuccból, és egyre jobban körvonalazódik, hogy milyen jellegű és mennyire laza egy játék lesz, egyre inkább várom. Nem bánom, hogy első körben a next genbe Xbox One konzol vásárlással léptem, de karácsonykor, vagy azt követően már én is kénytelen leszek beruházni egy PS4-re, ahogy PS3 és X360 is van mind a mai napig. Nem fogok kihagyni egyetlen olyan exkluzív cím folytatást a jövőben és új címeket, amikben megvan a potenciál arra, hogy legalább olyan emlékezetes legyen mint elődeik(Uncharted, esetleg Last of Us folytatás, esetleges God of War folytatás, Gears of War folytatás, Fable folytatás stb...).

Amúgy megértem csalódottságodat, mert ahhoz képest, hogy mennyire zéró figyelem övezte ezt a játékot bemutatásakor az E3-on, és jelenleg mennyire lehengerlő gameplay jelenetek látnak belőle napvilágot, ahhoz képest a The Order 1886 pont fordítva csinál mindent. Mindenki letette a haját tőle az E3-on, és mióta bemutattak belőle egy hosszabb gameplayt, azóta nagyon sokan meggondolták magukat. Személy szerint kegyetlenül vártam azt a játékot, de olyan szinten vérszegény hangulatfokozó anyagot osztottak meg a közönségnek az elmúlt időszakban, hogy számomra a tucatjátékok sorát erősíti jelenleg, persze lehet, hogy később még meggyőz a cím, de jelenleg egy nagy csalódás...
2.
2.
br1Koo
nemár hogy ezt fosos xboxra adják ki.. kifeszülök komolyan
1.
1.
bane
Az a respawn rendszer. Előző videóba is komoly volt, de tudják még fokozni.:)
Furcsa azt látni, hogy az Xbox One is hype-olja a játékait.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...