Xbox One - nem kell Gold az alkalmazásokhoz

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 14.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft engedékeny kedvében van, ugye tegnap jelentette be a Kinect nélküli Xbox One-t, és az is kiderült, hogy nem szükséges Gold-előfizetés a legnépszerűbb alkalmazások használatához.

A Microsoft megerősítette, hogy a továbbiakban nem szükséges Xbox Live Gold-előfizetés a legnépszerűbb alkalmazások használatához. Az enyhítés az Xbox 360-at és az Xbox One-t egyaránt érinti.

Akik nem csak játékra használják a konzoljukat, azoknak jó hír, hogy immáron előfizetés nélkül közvetíthetünk játékvideókat a Twitch segítségével, de az Internet Explorer, a Skype, a OneDrive és a OneGuide szintén elérhető lesz minden Xbox-tulaj számára.

Ha netán jó helyen élsz, és szeretsz filmeket és sportközvetítéseket nézni, akkor jó néven veszed, hogy extra költség nélkül használhatod a Machinima, az Upload, a Netflix, a Univision Deportes, a GoPro, a Redbull, az HBO Go, az NFL, a MLB.tv, a NBA Game Time és a NHL Game Center alkalmazásokat is.

16.
16.
muerte80
#15: youtube is megy majd gold nélkül
15.
15.
McDuff
youtube?nem?senki?nem népszerű tán?
13.
13.
Zelgadis187
Az se lenne rossz ha a F2P játékokhoz se kellene a gold.
9.
9.
Ghost26Dave
Köszönjük ,jó ezt olvasni :D.Eddig jól tolja ez a Spencer úr.
8.
8.
kopic
Újabb fantasztikus hír ! Ezek alapján Phil Spencer csak jó irányba viheti a brandet ! Jobbnál jobb lépéseket tesz meg.
7.
7.
DON GONDOCS
Sose használtam a boxhoz netet vagyis igen egyszer kipróbáltam, az adatlapomon látszik is. Ha így megy a szekér ms-éknél az XO méltó vetélytársa lesz a ps4-nek. Na nemúgy mintha eddig nem lett volna az.
6.
6.
Norbiii
5.
5.
Norbiii
Nincs Boxom, nem is vagyok az MS híve, de kívülállóként úgy látom, hogy ez az úr, akar tenni a cégért, és a játékosokért, számomra a változások, egyértelműen jó irányban haladnak!
4.
4.
NoNametheOneandOnly
Nincs boxom (se PS4-em) és ezt nem is tudtam. Eddig ahhoz hogy IE-vel böngéssz a nem olcsó boxodon még elő is kellett fizetned? Ez azért para kicsit.
3.
3.
Cristiano
Komolyan Gondolja akkor abból nem lehet bal
2.
2.
Yanez
Napi rendszereséggel jönnek az ilyen jobbnál jobb hírek!
1.
1.
Ra1D3n
Phil Spencer eléggé komolyan gondolja a brand felvirágoztatását. Respekt neki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...