Még több képen a Project C.A.R.S.

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 18.
  • Képek
Link másolása
A Slightly Mad Studios alaposan kitett magáért a Project C.A.R.S. esetében, az autós cím vizuális szempontból csillagos ötöst érdemel. Nézzük meg közelebbről a pazar fényeffekteket! Semmi kozmetika, csak ingame képek!

Egy újabb csokor látványos screenshottal jelentkezett a Slightly Mad Studios a Project C.A.R.S.-ról. Semmi trükk és utómunka, csak színtiszta ingame látnivaló a porondon - a fejlesztők ezt lépten-nyomon hangoztatják. Reméljük, a végleges változat is hasonló minőségnek örvend majd.

A Project C.A.R.S. novemberben jelenik meg PC-re, SteamOS-re, Xbox One-ra, PS4-re és Wii U-ra. Támogatja az Oculus Riftet, a Project Morpheust és a 4K-s felbontást is.

16.
16.
SityiSXT
Aki befizetett a játékra, a zárt fórumon olvashatja eme két úriember visszajelzéseit a játékkal kapcsolatban - és elhiheted, nem a szelepsapka színét bírálják. Hogy mi ment anno a CM és Davidson között, az más kérdés.
14.
14.
simon 555
#13: Na de ez ugye nem mintha olyan sokat jelentene...
A Codemasters féle F1 játékokat is volt F1 pilótákkal tesztelték, és mégis közelebb van az arcadehoz.
13.
13.
SityiSXT
A fizika miatt nagyon nem kell aggódni. Ben Collins (a Top Gear egykori Stigje többek között) és Nicholas Hamilton (Lewis öccse) aktívan segédkeznek a fizika kialakításában. Meg René Rast is mostanság elkezdte tolni...
12.
12.
kredencferenc
Sokkal jobban örülnék ha már a játék valós mechanikai tényezőiről írnának valami tényleges infót mert hiába ilyen gyönyörű a grafika, nem sokat fog érni ha csak matchbox tologatás lesz a játékmenet. "Nagyanyám szokja volt mondani: Mire egy b...ott szép tál amin semmi sincs..." http://www.youtube.com/watch?v=nuWQF06zGM8
11.
11.
Yanez
Szerintem a játékélmény az, ami igazán számít. A grafika nem lesz olyan gagyi, hogy most azon lovagoljunk. A végén még kapunk egy játszhatatlan, de gyönyörû játékot, mert folyton a pixelek miatt megy a picsogás.
9.
9.
simon 555
#6: Én azért várom ezt is, ehhez is elég lesz egy PS4:)
Arról nem is beszélve, hogy ez szimulátorosabb, míg a DriveClub sokkal inkább arcade. Két külön stílus.
8.
8.
traumraise
#6: eltaláltad az árat kb. Amúgy egyet értek, ezt most üti a DC. Többet vártam ettől a játéktól de úgy látszik hiába. Pc-n sose lesz igazán igényes autós játék.
7.
7.
Cristiano
6.
6.
Zuzda18
Ezt üti a Driveclub szerintem.(Grafikailag,és mindenhogy.)
https://www.youtube.com/watch?v=qmdi5SdSHm0#t=226
A videóban itt is ki van írva hogy "Beta".
Hozzátenném,hogy a Dc-hez elég egy 120k-s PS4,
a P.Cars-hoz meg 2 db 780 ti,i7-el (1080p/30fps)....kb olyan 450k körül a gép tippre.:xD

5.
5.
Anti4730
Persze, teny, hogy a fak, meg a kornyezet nem olyan szepek, de kit erdekel? En peldaul mikor jatszom egy autos jatekkal, soha nem nezem a korulottem levo tajat, csak az automat, kivulrol, vagy belulrol, es a korulottem levo ellenfeleket. Egy igazan jo versenynel nincs is idod nezelodni. Szoval egyaltalan nem hat meg, hogy nem szep a kornyezet, az autok gyonyoruek, es kesz, ez igy van jol. Szerintem.
4.
4.
_Tappancs_
#1: Sajnos igen. Ha a normál képeket nézem ,semmi extrát nem látni.
3.
3.
konczyka
A 10. képen a fák olyanok mint a sega rally-ban... :/ és az első pár képhez képest sehol semmi.
2.
2.
Zuzda18
Esőben mért száraz pályára való gumival mennek?
Ahogy nézem a fű sem mindenhol tudott kinőni.:)
1.
1.
simon 555
Azért itt jól látszik, hogy egy beállított kameranézetből mennyivel jobban néz ki ugyan az a jelenet mint gameplay közben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...