Úton a PS4-es SingStar

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap volt a SingStar-sorozat tizedik születésnapja, ennél jobb alkalmat nem találhatott volna a Sony arra, hogy bejelentse a karaoke-játék PS4-es változatát, valamint azt az appot, amivel mikrofont csinálhatunk a mobilunkból.

A SingStar-játékok fejlesztését vezető Chris Bruce jelentette be a hivatalos PlayStation Blogon, hogy idén már PlayStation 4-en is tiszteletét teszi az egyébként 26 millió eladást maga mögött tudó sorozat.

Az új résznél a készítők a közösségi élményre gyúrnak majd rá elsősorban, az a céljuk, hogy a lehető legkönnyebben tudjuk megosztani a legjobb játékbeli pillanatainkat a Facebookon vagy a Twitteren. Továbbfejlesztik a pontozási rendszert, XP-t gyűjthetünk, az aktivitásért és a barátok kihívásáért pedig jutalom jár.

Az új rész érdekessége, hogy egy ingyenes, iOS-en és Androidon futtatható alkalmazás is érkezik hozzá, amivel mikrofont csinálhatunk a mobilunkból, sőt playlisteket is összeállíthatunk majd rajta - az új SingStarhoz tehát nem kell külön mikrofont vásárolnunk, ha nem szeretnénk.

Az app egyébként a PS3-as változattal is kompatibilis lesz, ahogy PS3-ra és PS4-re is megjelenik majd a SingStar: Ultimate Party, ami tulajdonképpen egy harminc dalt magába foglaló dobozos gyűjteményt jelent. Ez a játék alapvetően nem különbözik a mezei PS4-es változattól, ami letölthető címként érkezik.

További részletek hamarosan.

3.
3.
ulikedegs
ennek a világon semmi értelme
2.
2.
Cristiano
#1: meg is hallgatnám:D
1.
1.
Norbiii
Ez a szám állati. Mondjuk nekem is jó hangom van, szívesen énekelnék nyilvánosan is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...