Nem lesz Autovista mód a Driveclubban

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Hír
Link másolása
Ha a Forza Motorsporthoz hasonlóan közelről szeretnéd szemrevételezni a Driveclub verdáit - ajtókat nyitogatva, benézve a motorháztető alá -, akkor el kell keserítenünk. A Driveclubban semmi ilyesmi nem lesz.

Már csak pár hónap van hátra a Driveclub megjelenéséig, szerencsére addig sem kell nélkülöznünk az új információkat. A játék rendezője, Paul Rustchynsky megválaszolt pár fontos kérdést a Twitteren. Ezekből szemezgetünk most.

Autónézegetésre kihegyezett módot nem találunk a Driveclubban. A Forza Motorsport Autovista módjához hasonló funkcióval közelről is megtekinthettük a kiválasztott verdát, kinyithattuk az ajtókat, lecsekkolhattuk a motort, miközben számos technikai adattal szembesülhettünk. Azért a korábban már látott animációt viszont nem kell nélkülöznünk: odasétálunk az autónkhoz, komótosan beleülünk, bekötjük az övet és elfordítjuk a slusszkulcsot. Ez is valami.

A csapat az idei Gamescomon leplezi le azt az ingyenes DLC-t, melyben az időjárás kapja a főszerepet. A zord körülmények befolyásolják majd az autók irányítását,

A Driveclub közel 30 gigabyte-ot telepít majd a PS4 merevlemezére. 

12.
12.
fakedeath
Megleszek nélküle csak pakolják fel Plus-ra hogy láthassam már. :D
9.
9.
Raam989
#8: Ha nem oszt nem szoroz, akkor miért sírsz? -.-
8.
8.
DON GONDOCS
#7: Azt láttam hogy bennemarad de ennyi erővel már a kocsik alapos körülnézése már mértnem fért bele? Nemúgyminta ha akkora prioritást élvezne egy autós játékban csak elég sokat igér ez a DC és ez már nem oszt nem szoroz.
7.
7.
simon 555
#5: Mi lenne ha a címnél tovább is olvasnál?
Ott írják, hogy ez benne marad.
De nem lesz külön mód ahol körbejárkálhatod a kocsikat és megnézheted az adatait meg az alkatrészeket közelről.
5.
5.
DON GONDOCS
http://www.youtube.com/watch?v=75-Iw3CQBC0 Akkor ez mégis mi a fene volt? A sanyi megint hantázik mint a GTA6-nál
4.
4.
Cristiano
nem fog hiányozni belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...