GC 2014: Másfél percnyi Driveclub bemutató

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Másfél percen át mozog a Driveclub. A bemutatóban láthatjuk, ahogy a versenyzők driftekkel, győzelmekkel és klassz manőverekkel pontokat gyűjtenek klubjaik számára, hogy ezzel növeljék a csoport megítélését.

A játékosok új kihívásokkal találkozhatnak az Evolution Studios autóversenyében, melynek során rivális klubok mérhetik össze erejüket, hogy versenyzőik pályán bemutatott manőverei és dobogós pozíciói után is pontok ezreivel növeljék a presztízsüket a többiekkel szemben.

A Driveclub eredetileg 2013-ban jelent volna meg a PS4 indulásával párhuzamosan, de a kiadást hosszú időre jegelték. A jelenlegi információk szerint a cím idén október 8-án érkezik a PS4-re teljes áron, és egy megvágott verzióban, ingyenesen a PS Plus előfizetőinek.

11.
11.
Grabowsky30+
#8: mitől több? sportautókkal driftelsz pontért, hú de marha egyedi és forradalmi! Csak egy két ovodás kis pöcsfej itt személyes sértésnek veszi ha a kedvenc konzolján megjelenő szarokat valaki a nevén nevezi! Ez már megint mi? Ez egy bugyuta nfs klón semmi több, akkor is ha most vett neked anyád ps4et amiért fél éve melózott 3 műszakban! (az utolsó mondat nem neked szól turi)
10.
10.
dzsiádzsó
Sztm a legígéretesebb autós játék azoknak, akik unják az NFS baromságot, sok nekik egy Forza szimulátor, nekem ez az újgenerációs "Grid", végre valami várós, és végre valami, ami jól néz ki, nem csak a paraszt effektekkel villog, mint egy Forza.
8.
8.
turi
#7: Kulturáltabban is megfogalmazhatta volna de igaza van.Ez egyértelműen több mint egy "autós baromság", ezt csak a hülye nem veszi észre.
7.
7.
Grabowsky30+
#4: Nagyon nagy arcod van a kis monitorod mögül, privátban add meg a címed aztán megdumáljuk kis faszpörgettyű!
6.
6.
Grabowsky30+
#4: nagyon nagy arcod van a kis monitorod mögül, privátban add meg a címed aztán megdumáljuk kis faszpörgettyű!
5.
5.
PaprikaJancsi
Kicsit élettelen. Viszont ez a presztizs cucc elég jó pofa.
4.
4.
anonymus26
#3: az volt a butaság mikor anyád a világra hozott
3.
3.
Grabowsky30+
Minden valóságot nélkülöző autós butaság...... :(
2.
2.
Angelwing
grafika oda.asz :) mozog a fű is vaze :) he he
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...