Előtölthető a Sunset Overdrive

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 11.
  • Videó
Link másolása
A minap került aranylemezre az Insomniac Games nyitott világú akciójátéka, így nincs akadálya annak, hogy a rajongók előrendeljék és előtöltsék a Sunset Overdrive-ot Xbox One-on. Egy tízperces videóhoz mit szóltok?

A Sunset Overdrive-ot két változatban rendelhetjük elő: a találóan elnevezett Pre-order Edition és a Day One Deluxe Edition közül választhatunk, melyek elsősorban a bónusz ingame tartalmakban különböznek - utóbbi már tartalmazza a három DLC-re feljogosító season passt is.

Végül nézzünk bele hosszabban is az őrült hangulatú anyagba. Megjelenés október 28-án Xbox One-on.

17.
17.
kopic
#12: A te hsz-od aztán rohadtul nagy véleményformálás volt. Videók alapján te már el is döntötted, h xar lesz. Gratulálok Emese.
16.
16.
sebtapasz
#12: :D komoly véleményformálás tényleg, egy még meg nem jelent játékot leszarozni.... az esetleges reagálást pedig személyeskedésnek venni.... :)
15.
15.
PaprikaJancsi
#12: Ez nem személyeskedés, de mindegy...., nem hiszem, hogy annyira szomorúak lettek. Ha igen sajnálom, csak nem értem minek kell egy még meg nem jelent játékot leszarozni miért jó ez ? Erre válaszolj :D
12.
12.
izolee69
#6: Vegyél vissza Paprikáék pici Jancsikája, mert míg mi vélemenyt formáltunk, addig te átmentél személyeskedésbe, ami csúnya dolog, meg ugye egy nicknév mögé bújva nagyon bátor dolog. :-)
11.
11.
br1Koo
Jó ötlet volt a a ratchet and clankot, meg a tony hawkot tenyészteni, egész izgalmas kis káosz game, ami ettől elég sokáig szavatos marad, ha ügyesen csinálják.
9.
9.
Blueberry
Ennek mennyi értelme van? :( de ha sok "remegő"nyugalmát csillapítja akk megértem
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: Hát a ti hülyeségeitekre is van igény :D
4.
4.
izolee69
#2: Méghozzá egy jó nagy, gőzölgő kupac... de hát ilyenre is van igény. :-)
2.
2.
Raptor X
csak én gondolom úgy, hogy ez egy sz*r?
1.
1.
PaprikaJancsi
Kíváncsi leszek milyen játék lesz. Egyszer majd valamikor befogom szerezni, ha jó játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...