Megjött az Assassin's Creed: Unity launch trailere

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 7.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan boltokba kerül az Assassin's Creed: Unity, ezt harangozza be a játék imént megjelent launch trailere is. Meg persze azt, hogy ezután nem jut minden napra valami Assassin's Creed-hír. (Lekopogjuk.)

A Ubisoft mentségére legyen mondva, hogy az utóbbi időben kifejezetten érdekes előzeteseket mutatott a játékból. Bő egy hete ugye egy óriási spoilert lőtt le belőle, tegnap pedig befutott a minden részletre és újdonságra kitérő, gyorstalpaló bemutató is. Ezek után a launch trailer sok újat nem fog mondani, de kedvcsinálónak jó, tessék megnézni:

Az Assassin's Creed: Unity november 13-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Köszi, nero66!

31.
31.
selejtes
#30: veled az élen, főleg, hogy meg akarod szabni ki mit tegyen. Ki a fasznak érzed magad meséld már el?
30.
30.
Norbaa
Mennyi csíra fasz van itt xD A saját dolgotokkal foglalkozzatok már ... wtf?
29.
29.
selejtes
#19: Baromira nem mindegy a fejlesztőknek és kiadóknak onnantól, hogy bezsebelték az előrendelésből a lóvét, ugyanis ha a végeredmény kaka lesz akkor következőre már senki se fog előrendelni, és ezek nem rövidtávon gondolkoznak. Ekkora baromságot nem is tudom, hogy írhattok.
28.
28.
stuie
#20: "Az idő ezt a játékot is jócskán megcsúfította. Remélem a balfasz előrendelők ezt is jól beszopják.. :D"

Engem abszolút nem zavar, ha valakinek nem tetszik ami nekem. De ez egy minősíthetetlen hozzászólás. Ennek a tagnak majd 8000 pontja van, törzstag.

"Az idő ezt a játékot is jócskán megcsúfította. Remélem a balfasz előrendelők ezt is jól beszopják.. :D"

Nem tudom aki ebből a kommentből látja, hogy randallnak a pincéből milyen gondolatai vannak a Ubisoft üzletpolitikájáról, az egy üzleti zseni.

"Az idő ezt a játékot is jócskán megcsúfította. Remélem a balfasz előrendelők ezt is jól beszopják.. :D"
27.
27.
Azeroth87
#25: Én azt nem fogom fel, hogy mi a baj az előrendeléssel? Mi köze van ahhoz bárkinek is, hogy én mit rendelek elő - legfőképpen kik ezek az emberek, hogy minősítenek (sértegetnek) másokat. Mit keres ez az ember ebben a topicban? Gondolom, mert érdekli a játék. Engem is érdekel és pont ezért rendeltem elő három hónapja.

Mi is a probléma, elnézést?! Személyes utánvételt kértem. Így biztosan az elsők között vehetem át, nem fogják azt mondani, hogy bocsi, épp elvitték az utolsó darabot. Kapom az előrendelői extrákat ezen felül, ha meggondolom magam - semmi gond - maximum nem megyek érte, így nem buktam a pénzt. De könyörgöm... mi lehetne annyira játszhatatlan egy ilyen játékban, világosan lejött az eddigi videókból is minden amit le akartam szűrni. Egy dolog lehet - hogy nem jobb, mint az elöző részek - de az, hogy rosszabb, abban már most biztos vagyok, hogy nem helytálló. (Egyébként szerettem az összes részt, a III.-at is...)

Nem értem miért kell diszponálnia itt pár alpári embernek és agresszív, mocsok módon beszélnie idegenekkel. Kicsit olyan, mintha fordítva ülnénk a lovon és az illető pénzét költenénk... Ugyan már...

Közben ezeknek általában arra sincsen pénzük, hogy szaladjanak a busz után, vagy megvegyenek bármit is eredetiben, nemhogy előrendeljenek.
Hagyjuk már. Szánalmas...
26.
26.
vnm51
#12: Nekem is ez a bajom az új AC-vel, hogy már nem sok AC van benne. Az a kalózosdi egy új játékként baromi jó lett volna, de így nem, a polgárháborúst meg szerintem nagyon benézték, jobb lett volna időrendben egy távol-keleti pl Kína vs Japán Nobunaga idejében, na ott aztán lehetett volna csűrni csavarni a történetet. Onnan meg lehetett volna menni Amerikába, de inkább a vadnyugatra.
Ez a mostanit meg vegyes érzésekkel fogadom, elég sötét idő(k)be és helyre rakták a sztorit, akár valami jó is kisülhet belőle.
25.
25.
dcba
#20: Alapvetoen meg nem is mondanal hulyeseget, de megprobalhatnal kevesbbe alpari mondon, kevesebb rosszindulattal irni es akkor lehet nem esnenek neked ennyien. Amugy en is beszivtam anno a Colonial Marines-al meg a Batman Origins-sel, de megtanultam a lecket. Azok akik itt elorendeltek, valszeg happy-k voltak az elozo reszekkel is, mivel ha vki csalodott volna az elozoekben, akkor mar nem rendelne elo a kovetkezot. Ha meg vki elegedett a szeriaval, akkor meg miert ne rendelhetne elo. Nekunk meg siman marad mas jatek es nem jatszunk az assassin-nal. En szivbol utalom ezt a szeriat, mivel emiatt az ubi pihenni hagyja a Prince of Persia-t, ami nekem nagy kedvencem, de akkor sem orulnek annak, ha az elorendelok "beszopnak", mivel emlekszem nekem mennyire rossz volt a Colonial Marines-al az elmenyem. Nem kivanom senkinek es te se kivand. Van valasztek es azt nem mondhatod, h nincs mivel jatszani, mivel valasztek az van, legfeljebb az assassin kimarad neked is es nekem is.
24.
24.
drat576
#23: *játékmenetre (elnézést, már fáradt ilyenkor a fejem)
23.
23.
drat576
A történet miatt valószínűleg végigfogom játszani, viszont kíváncsi leszek a fejlesztett játékmeneten, mert már picit belefásultam a régiekbe a sok év alatt.
Maga a trailer nem rossz, de annyira nem hozott lázba. Nekem a legnagyobb bajom, hogy, a bazi nagy hype mellett nagyon elmaradt szerintem a harmadik rész, a negyedik meg tetszett, de a jelent összefogó háttérszál már egy nulla volt. Engem is jobban érdekel az épp adott korban játszódó történet, de olyan érzésem van mintha már nem lenne kapocs a részek közt, nem lenne valami összekötő elmés koncepció a háttérben, csak dobálnák ki a részeket. A sokak által szidott Revelations nekem pl ebből a szempontból nagyon tetszett. Kíváncsi leszek a sajtó és a játékosok értékeléseire, aztán majd valamikor beszerzem ezt is, de már nem érzem az a húzó erőt amit nekem eddig a story és a részek közötti erős kapocs képviselt.
21.
21.
balázs fecó
#20: Teljesen egyetértek a mondandóddal.
20.
20.
randall13
Ejjnye, két embert csak sikerült gondolkodásra bírnom, ez már messze túlszárnyalta a várakozásaimat o.O
A többiek meg szopják be csak nyugodtan még mindig. A hülye csak a saját kárán tanul. Vagy még azon sem.
Már kezd marhára idegesítő lenni, hogy a sok hülye miatt az úgymond tudatos vásárlók minőségi játék nélkül maradnak. És mindezt csak azért, mert sok gyökér úgy véli, az előrendeléssel a bizalmát fejezi ki a kiadó felé. Csak a kiadó pont szarik a bizalmaitokra, csak jöjjön már az a 60$ a semmiért. Az ilyenen bégetnek néha a fővárosban Békemenet címen.
19.
19.
Nos én egyetértek "a helyi trollal". Valóban szebben is kifejezhette volna magát, de igaza van. Amíg az emberek pénze már a játék kiadása előtt a zsebükben landol, nekik mindegy lesz, milyen a végeredmény. Én is szeretem a sorozatot, sőt régen oda voltam érte, és bízom a Unity-ben, de két éve ugyanezt mondtam AC3-ról is, aztán jajmilett. Életem első és utolsó előrendelése volt.
18.
18.
moonborn
Remélem elküldik a boltból már ha nem is csütörtökre de legkésőbb péntekre :D
17.
17.
Azeroth87
#5: Istenem, de buta gyerek lehetsz... "Savanyú a szőlő"....
15.
15.
Zombiekiller6
#13: Nekem az 1 nem tetszett, de azt a Revelationshöz kaptam így megúsztam, könyvben már jobban tetszett. A 3-ban csalódtam még, mert hosszú
távon belealudtam. Ezek után a IV-et nem rendeltem elő, mert úgy éreztem rossz irányba megy a sorozat, de vagy fél évvel később megvettem akkor már PS4-re és a kedvenc AC-m lett. És egyik része sem volt akkora csalódás, mint mondjuk a Dead Island vagy nem is tudom még mi. Szóval ez a legstabilabb sorozat és a Ubisoft a hosszútávon legstabilabb kiadó/fejlesztő így bennük megbízhatok, nem úgy, mint köhöm köhöm COD köhöm...
14.
14.
akifourteen
#13: Nem azzal volt a baj,hogy megirta a velemenyet. Idezet:
Remélem a balfasz előrendelők ezt is jól beszopják.
Ez egy utalas volt mindenkire aki elorendelte.
13.
13.
TheNick
Eléggé idegből írta a hsz-t, lehet a billentyűzetet is szétvágta, de azért van benne valami. Nekem mindegy, hogy ki mit csinál a pénzével, nem az én dolgom, de amikor jön a csalódás és a sírás utána, na azt nem tudom megérteni.

Ha nem akar valaki csalódni, akkor várjon videókat, híreket, visszajelzéseket a játékról, utána már ne fröcsögjön, mert ő akarta kifizetni előre a játékot. Csak általánosságban írtam erről, nem tudom pl. itt ki hogy szokott ilyenkor viszonyulni a történethez.
12.
12.
PaulBlake
#8: Milyen agymosás? Lehet másoknál az hatásos, de én a saját akaratomból választok játékot, nem pedig marketingből!

Az lehet hogy az Ubisoft nem a legjobb fejlesztő, de hogy az eddigi összes játékjuk tetszet, az biztos(PoP,FarCry,SplinterCell,Rainbow Six, EndWar, sőt még a Watch_Dogs is jó volt a maga módján).

Annak ellenére hogy a AC3/AC4 nemvoltak már kifejezetten az assasinok-ra kihegyezve, attól még nagyon élvezetes játékok voltak !
Sőt megmerem kockáztatni, hogy az AC4 volt a széria legjobja (számora) a 2-es után.
Először gondolkozz mielőtt a szavak elhagyák a szádat!

UI: Inkább itt abba is hagyom a '' vitát '' mert megint valaki rám szól hogy keverem a sz*rt ! :/
11.
11.
stuie
#8: Szóval nem írtam, hogy eljönne a világvége. Nem ezért rendeltem elő, hogy előbb játszhassak egy nappal. Ez egy gesztus, hogy bizalmat szavazok a játéknak.

Szeretem a sorozatot. NEKEM a "sok ezer amőba közül" a kedvencem a sorozat.

Hátradőltél mi a meglepődéstől? Valakinek más jó mint neked. Tudom aki nem te vagy az amőba. EGY AMŐBA.

Tudod Neked az a szopás, hogy olyan játékokkal játszhatsz mint ez a fos, a Unity. Te aztán nagyon megszoptad apukám. Senki nem cserélne veled helyet, hogy ennyire de ennyire szopjon.


10.
10.
Ra1D3n
#8: Sok kommentedet láttam már az oldalon és tulajdonképpen fogalmam sincs mit keresel itt. Adtak már ki olyan játékot ami neked tetszett? Nem igazán emlékszem ömlengésről, bár lehet te vagy azon kevesek egyike, akik azt gondolják, hogy a legharmatosabb indie címek egyike kereszbe lenyeli a legnagyobb címeket (pl: Witcher 3 és társai).
Ha meg troll vagy, akkor van egy rossz hírem. Trollként még a zs kategóriába sem férsz be, mert annyira nincs hozzá érzéked. De azért tudod, a jó és rossz indulatú hülyékre is szükség van, hogy ha mást nem is, legyen kin röhögni. Egy szóval köszönöm minden GK olvasó nevében, hogy te mindig töredelmesen bebizonyítod, hogy bizony mindig van lejjebb! :)
9.
9.
chymera
Annyira hülye emberek vannak, miért nem olvas az ilyen, mint randall13 inkább Népszabadságot?
8.
8.
randall13
#6: Tehát a reményért kifizettél 15000 forintot, gratulálok... xD Tudod a hozzád hasonló sok ezer amőba miatt tehetik meg azt a kiadók, hogy szar játékokat piacra dobjanak. Ezért miattatok szopik mindenki, de a legjobban mégis csak ti. Csak az agymosás annyira sikeres, hogy észre sem veszed.

#7: Igen, valóban eljönne a világ vége, ha csak a megjelenés után 1 nappal tudnál játszani. Hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe...
7.
7.
stuie
#5: Hát ha azt szopásnak nevezed, hogy majd szépena megjelenés napján kihozza a postás a munkahelyemre... Oké:D Jajaj beszoptam! Juj de nagyon :D

Amúgy a hozzászólásod rosszindulatú és pitiáner.
6.
6.
PaulBlake
#5: Ha annyira utálod a játékot, egyszerűen ne vegyé tudomást róla és nejátszad! A játék azoknak készül akik kedvelik és szeretnek vele játszani. Úgyhogy ilyen f*szságokat neírja.
Tény hogy évek során nagyon eltávolodott a sorozat az igazi mivoltjától lásd AC3/AC4 de remélhetőleg ez majd vissza hozza.
UI: Ezt egy balfasz előrendelő írta, aki nemfogja beszopni :) Na peace ☼
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...