Egymillió letöltésnél jár a Nosgoth

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 4.
  • Hír
Link másolása
A januárban indult nyílt bétateszt alaposan feltornászta a Nosgoth felhasználóbázisát, a fejlesztők most mérföldkőhöz érkeztek. Immáron egymillió felhasználó töltötte le a játék kliensét, amihez új tartalmak is érkeztek.

Noha csak januárban indult a Nosgoth nyílt bétatesztje, a letöltések száma már átlépte az egymilliót. Phil Rogers, a Square Enix nyugati részlegének vezérigazgatója rendkívül hálás a játékosok folyamatos támogatásáért. Néhány rajongó már az alfateszt óta kitartóan játszik.

A Legacy of Kain világán játszódó online akciójáték fejlesztése nem áll le, a minap új frissítés érkezett, amely egy új vámpírkaszttal bővíti a felhozatalt (csekkold a képet!). A Summoner ghoulokat idézhet és parancsokat oszthat nekik, illetve tűzlövedékeivel inkább a támogató szerepkör jut neki. Megidézhető pajzsával a mágikus lövedékeket is elnyeli.

Kipróbálnád a Nosgothot? Irány a Steam!

10.
10.
kanguru
#9: Ez a Square Enix miatt akar sikeres is lehet. Az emberek imadjak egymast gyilkolni es elfogadni ezt, mint "jatektartalom".
9.
9.
kanguru
Kar hogy csak plusz 1 csinaljunk mapet es hagyjuk egymast oldokolni az embereket pvp arena jatek... A vilag tetszene amugy. 99%-a a z ilyen nem nagy kiado altal szponzoralt multi only jatekoknak kipurcan par honap alatt. Es majd kapja a no player base review-kat a steamen.
7.
7.
Kreto
#3: Kb fél éve még nagyon rossz volt az optimalizálás.
Amúgy a vámpírok mozgékonysága idegesítő. Az emberek egy 5 centis patkára nem tudnak felmászni. Grappling hook van a játékban de csak 1 spec használhatja. Reméltem hogy ezen változtatnak de sajnos nem. Ha nem is vámpír képességekkel kéne rendelkezniük de pár dobozra vagy kiállásra fel kéne tudniuk mászni. Pár kihelyezett létra vagy kötél elfért volna (vannak is ilyen dolgok berakva csak nem lehet rá felmászni). Mellékesen ezért is unalmas az emberekkel játszani. Mapokon csak a heal mellett érdemes megállni és csatázni így adott helyeken alakul csak ki harc.
6.
6.
Kreto
#2: Már rendben van. És a party meg az inv is rendesen működik.
5.
5.
DON GONDOCS
Ha ez sikeres lesz jöhet egy igazi folytatás is.
4.
4.
Dreadlox
#3: Anno a régi gépemen akadt mint a picsa akármit csináltam, hát igen ha nincs csapatmunka megesznek a picsába:D
3.
3.
eszem
Ezt írtam egy másik oldalon:Pár napja tettem vele egy próbát, nem igazán jött be. Azt, hogy az emberek nem tudnak csapatban játszani már a TF2 alatt megszoktam, itt meg még inkább fokozottan kellene. Amúgy a külcsín nem túl szép, de teljesen rendben van, a karakteranimációk mondjuk picit elnagyoltak. Ellenben elég baráti a gépigény, megkockáztatom, hogy egy kenyérpirítón is elindulna.

Majd, ha vége a bétának és bent lesz a többi kaszt is teszek vele egy újabb próbát. Jelenleg: ez is van kategória.

#2: igen rendesen működik, pár pillanat alatt talált nekem játékostársakat.
2.
2.
Dreadlox
Most már rendes a matchmaking? valaki meg tudja erősíteni, mert legutójára amikor "játszottam vele" 15 perceket vártam egy meccs elkezdéséhez
1.
1.
abydos
Kötözködni fogok, ez nem MMO :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...