Traileren a DmC: Definitive Edition

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 10.
  • Videó
Link másolása
Kereken egy hónap van hátra a DmC: Definitive Edition megjelenéséig, és a minap újabb előzetest kaptunk a Devil May Cry rebootjának bővített kiadásáról. A főszerepet ezúttal a Vergil-féle Bloody Palace mód kapta.

A készítők szerint Vergil rendkívül népszerű a rajongók körében, és ők már régóta várnak a Bloody Palace vergiles változatára, így tulajdonképpen alap volt, hogy a DmC: Definitive Edition elkészítésekor az elsődleges teendőik között szerepelt ennek megvalósítása. Az új Bloody Palace 60 szinttel várja a játékosokat: az első húsz szint Nephilim, a második húsz szint Son of Sparda, míg az utolsó húsz szint Vergil Must Die nehézségen pörög majd.

A DmC: Definitive Edition március 10-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

17.
17.
Turley
6#:véglis amit leirtál az egy jatek fejlesztesi idejenek 80%a,
16.
16.
kopic
#7: Ja, 21 ezerért adni egy újrakiadást (Borderlands, GTA 5) kicsit sem átbaszás.
14.
14.
CreelienDareigeo
#13: Engem is. :D Lassan jöhetne már róla egy trailer, mondjuk Vergillel a főszerepben. :P
13.
13.
Dreadlox
Engem sokkal jobban érdekel mit kezdtek a Dmc4-el :D
12.
12.
Necreon
#11: *szerkesztés gombot a népnek!*
Mert hogy PC-re egyelőre be sincs jelentve, és csak reménykedünk hogy lesz egyáltalán.
11.
11.
Necreon
#3: Már meg ne haragudj de most neked mi a problémád őszintén? 10-15 éve, de megkockáztatom van az 20 is, totál természetes volt hogy ha megjelenik valami, és netán hozzá később egy kiegészítő, akkor mondjuk arra rá egy évre lehetett kapni egy Gold / Deluxe / Game of the Year kiadást, ami esetleg plusz extrákat is tartalmazott azon felül hogy benne volt az alap + kieg, és kapaszkodj meg, totál természetes volt teljes áron adni, viszont úgy hogy benne van az eredeti (külön egyébként nagyságrendekkel olcsóbb), ÉS a kiegészítő(k) is.

Csak akkor gold / goty / deluxe volt a neve, most meg remastered mert azon felül hogy kiadják a teljes anyagot épp felpofozzák picit még az egészet. Az egész folyamat MINDENE ugyanaz mint 20 éve, most más a neve és a csőlátó hobbiköpködők meg úgy érzik világfájdalmuk ebben teljesedik ki.


Az egyetlen, amiért haragszom a CAPCOM-ra hogy mindez csak nextgen (ami egyébként ismételten egy igen jó indok egy ilyen kiadásra, tudod, két totál új platform bevonása), és PC-re nincs egy upgrade lehetőség. PC-n teljes áron árulni, az pofátlanság lenne valóban.
8.
8.
BloodyDeath
Uhh én várom. Nincs semmi hack'n'slash játék ps4-re. Igaz megvan ps3-ra ez a remek játék, de hiszem, hogy élvezet lesz újra kiplatinázni. De azért már jöhetnének új hack'n'slash címek is ps4-re.
7.
7.
DON GONDOCS
#6: Semmi baj nincs ezekkel a remastered kiadásokkal, ha fele annyiba kerülnének mint amennyiért árulják.
6.
6.
Tokodboy
A remastered-el semmi baj nem lenne, ha tisztességen megcsinálnák és nem ilyen okádék módokon, hogy nagyítóval sem látod a különbséget. Csináljanak új modelleket új textúrákat új bevilágítást, egyszóval egy teljjesen új enginennel.
5.
5.
Hunszi
#3: Nem a kiado a hulye meg a kurva...senki nem tart fegyvert az emberek fejehez, hogy ha kell, ha nem megvegyek. Ha nem lenne ra kereslet, a cegek se eroltetnek ennyire, de amig van...hulyek lennenek elallni ettol a filozofiatol.

A remastered kapcsan detto...mondjuk egy Read Dead Redemption Remasteredet azert most szivesen fogadnek, mivel nem volt az elozo generacioban koznolom, amin vegigvigyem.
4.
4.
suresz
ezt a trailer egy óra alatt rakhatták össze...
3.
3.
headhunter86
Már másról se szól a játékipar, mint feljavított és bővített kiadásokról.
Mivel olyan ocsmány a modell, hogy egy teljes játék áráért kapsz egy demo-t majd vegyél még Season Pass-t. De ugye manapság már a Season Pass se tartalmaz mindent, vegyél még DLC-ket. Aztán mire 3x kifizetted a játékot talán már van egy teljes játékod. Nem beszélve arról, hogy manapság félkészen kiadják, és tolják a DLC-ket, a javításokra meg nagy ívben tojnak. Undordító.

Másik kedvencem a Remastered példányok, ráhúznak a régi játékra pár feljavított textúrát és eladják újra.

5 évvel ezelőtt még nem volt így elkurvulva a játékipar, de ez már vicc.
Bocs, de ez nagyon idegesít, hogy ennyire pénzzabálók lettek a nagy kiadók.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát nem látok eget rengető különbséget az alap és a DE között. De maga a játék még így is szórakoztató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...