Night Cry - tervben vannak a konzolos verziók

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 15.
  • Hír
Link másolása
PS4-re és Xbox One-ra is elkészülhet a Clock Tower szellemi örököse, ha a Kickstarter-adománygyűjtés átlépi a 450, illetve az 550 ezer dollárt. Eddig csupán a PC-s verzióhoz szükséges pénz fele jött össze.

Hét nap van hátra a Night Cry Kickstarter-kampányából és eddig mindössze a PC-s verzióhoz szükséges 300 ezer dollár fele gyűlt össze. A Playism Games mindenesetre bizakodó: kilátásba helyezték a PlayStation 4-es és az Xbox One-os verziót, ám a konzolos változatokhoz 450, illetve 550 ezer dollár szükséges. Kicsit nagyra törő terv.

Aki nem tudná, a Night Cry papíron egy 3D-s point & click kalandjáték, ám a felfedezés mellett legtöbbször menekülnünk kell. Helyszínünk egy tengerjáró hajó, ahol hősnőnk világ körüli útja nem várt fordulatot vesz. A luxus és a barátságos utasok csak a látszat, valójában egy mindenre elszánt gyilkos garázdálkodik a fedélzeten. Az emberek egymásra gyanakodnak, ám amikor leszáll az éj, egy csecsemő sírása visszhangzik a hajón. Elővigyázatosnak kell lennünk, ha túl akarjuk élni a rémálmot.

Egy bővített gameplayt mutatunk most:

5.
5.
Doom1999
Kell rossz játékoknak is lenniük, hogy a jók még jobbnak tűnjenek.
4.
4.
macilaci40
Mi ez förtelmes grafika,történet és egy rossz demo,de most komolyan ezért ki fizetne?
3.
3.
Nottingham
Hat ez a jatek valami kurva csunya...
2.
2.
azureknight0715
Ez azért nagyon messze van egy Clock Tower-től. A története valami eszméletlen nagy baromság+ a főszereplő, ez az idióta gazdag kis ribi meg valami förtelmes. Ha már egy játékot akarnak csinálni akkor azt tegyék meg normálisan, jó történettel, jó főszereplővel.
1.
1.
Füles
Fantasztikus lehetőség ez a Kickstarter. Összekoldulják rá a játék árát, semmi költség, semmi rizikó, nulla befektetett saját tőke. Majd ha összejött a pénz összeraknak egy akármilyen játékot, és aki fizetett nem panaszkodhat mert hát honnan tudta volna, hogy miért is fizette ki a pénzt (egy 10 perces demo gameplayre én nem adnék pénzt). A kiadónak pedig az eladott minden egyes kópia után tiszta haszna van, nem kell a megtérüléssel számolni, mert hát a Kickstarteres pénz minden költséget fedezett.
Abba bele sem gondolok, hogy az összegyűjtött összeggel milyen visszásságok történhetnek, mert gondolom a Kickstarter nem küld a nyertesekre ügyvédeket, könyvelőket vagy gazdálkodási szakembereket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...