Leauge of Legends - egyelőre nem jön konzolokra

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan korábban lehetett olyan pletykákat hallani, hogy a Riot Games PC és Mac mellett más platformokra is elkészíti a Leauge of Legendset, most maga a fejlesztőcsapat erősítette meg, egyelőre nincsenek ilyen terveik.

A tegnapi Windows 10 bejelentés kapcsán ismét szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint a League of Legends akár új platformokat is meghódíthat majd a jövőben. A Riot azonnal reagált a szóbeszédekre és megerősítették, hogy egyelőre csakis a PC-s és a Mac-es változatokra koncentrálnak és nem tervezik, hogy konzolokra vagy mobileszközökre is elkészítik a játékot.


Ti hogy látjátok, vajon más platformokon is olyan sikeres lenne a MOBA-stílus egyik zászlóvivője?

21.
21.
Guba32
Meglepne,ha ennek nagy célközönsége lenne konzolon...Én úgy gondolom,hogy a konzolosoknak nincs igénye arra,hogy "kiseggelje",hogy magas szintű legyen,és a gép előtt öregedjen meg...
20.
20.
Lorthirash
#13: Az a baj pár óra édes kevés ahhoz hogy bármit is mondj erről mert el se jutsz lvl 30-ig, megjegyzem még az is egy semmi de 30 alatt meg kár beszélgetni erről.
19.
19.
Lorthirash
#13: casual szinten egyszerű a játék, de ez egy versenyjáték a versenyszint pedig már elég komoly.
18.
18.
Lorthirash
xD a moba illetve mmo műfaj gyakorlatilag egy olyan műfaj amit nem lehet portolni.
17.
17.
Gamelord
#15: Mindenesetre az biztos hogy a 100e a hatalmas hülyeség, az olyan gold 1- platinum 5. Ahhoz nem kell több ezer óra.
16.
16.
Gamelord
#15: Kinek mennyi. Tudok olyat is aki 5000 játék után végre átlépett silverbe. Ugyanígy simán el lehet érni a challengert 2000 óra alatt bőven.
15.
15.
Cipo3
#14: Ez hatalmas hülyeség. 2000 óra alatt nem vagy bent az első 100000 -be nemhogy 1000-ben.

5-10e óra kell hozzá, hogy az első 1000-ben bent legyél. (na meg persze rátermettség, mert az idő az semmi ha nem látod át)
14.
14.
Gamelord
#13: Valóban nem bonyolult, ettől függetlenül rengeteg játékidőt kell rááldozni, hogy magas szintre kerülj. 2000 óra alatt szerintem benne lehet lenni a legjobb 1000 játékosba, ha értelmes és ügyes vagy.
13.
13.
#11: Úgy beszélek, hogy kipróbáltam, nem 5 percig, de pár óra után is ugyanolyan ökörségnek tűnt. Bocs, de nem bírom ezeket a hypeolt dolgokat, már 5 éves lányok és kisfiúk is hatalmas világverseny győztes mobások :-D

Nálam a stratégia és gondolkodás az kicsit magasabb szintű rts-eknél kezdődik...
12.
12.
Stranger
#11: Ja, lehet menni DOTA2 világversenyre ha olyan könnyű. :D
11.
11.
Supra
#10: Megmondanád, hogy mi a bonyolult, ha nem egy olyan játék, amiben 1000 órányi játék után is "kezdőnek" számítasz? A magas szintű játék rengeteg gyakorlást, gondolkozást, és stratégiát igényel. Én konkrétan a Dotára gondolok, League-ről nem tudok sokat, de az biztos, hogy az előbbire ez mind igaz, a játék nem csupán egy "csapkodós, elfutásos ökörség", nézz utána valaminek mielőtt lefikázod, a "nap hozzászólása" cím sokkal inkább téged illet:)
10.
10.
#7: Bonyolult? :DDDD A nap hozzászólása :D MOBA mint bonyolultság :D úristen :D
9.
9.
Van PS-en az Invokers Tournament f2p MOBA, simán lehet irányítani...de én inkább azt kérdezném mi a francnak??? Szerintem még mindig tök nulla ennek az egésznek a játékmenete, meg ez a csapkodás, elfutás ökörség...10 évesek nyomják vele, meg az utolsó noob is beletanul könnyen, köszönöm de nem kérem :)
8.
8.
menjapipaba
#7: Az ilyen retardáltak mint Te van ekkora ellenségeskedés a konzolosok és a pc-sek között.
7.
7.
Ooorky
Felesleges portolni, konzolparasztok számára ez egy túlságosan bonyolult játék.

Talán ha automatikusan mozognának és támadnának a karakterek, a játékosoknak pedig csak QTE-zni kellene a Guitar Hero-s műanyag vackon a Kacsamesék főcímdalára...
6.
6.
Stranger
#5: Hát persze, biztos sokan játszanának vele ha át kellene vinni gép elől nappaliba a bill+egeret. A töltési idő pedig kurvára nem lenne kevesebb, mert az háttértár függő. A fix 60FPS pedig nevetséges amikor ez a játék 8 éves gépeken megy úgy, most ezt komolyan olyan nagy dolog lenne elérni?
5.
5.
cagiva1019
Feltennem en most a nagy kerdest a kozonsegnek!

Miert is van mindenki abban a hitben hogy ha megjelenne konzolra akkor controllerre lenne atirva az iranyitas????
Hiszen mar nem keves jatek jelent meg ps3 ra es ps4 re ami tamogat billentyu es mouse combot!

Szerintem pedig csak elony lenne mindenki szamara ha konzolositanak a lolt.
Gondoljatok bele toltesi ido mindenkinek fele annyi ido alatt betoltene.
Akadasmentesen menne 60 fps el.
Bill+mouse tamogatas.
Ha pedig cross platformositanak hogy pc sek ellen is jatszhass az maga lenne az alom!
Akkor tuti lecserelnem konzolra a gepem
4.
4.
Kreto
#2: Inkább átfogalmaznám. Alig kéne gépigényének lenni és a hajszárítókon is kéne futnia. Helyette egy normálisabb gépen sincs meg a fix fps. Talán egy konzolon tudnák fixálni :D De ezeket a felső nézetes mobákat elég nehéz lenne átrakni kontrollerre a skillshotok miatt.
3.
3.
Cellator
Hangulatosnak tűnik ez a játék, de nem merem kipróbálni, tuti rajta ragadnék úgy mint anno a WoW-on...
2.
2.
JackBauer
Nem tudom mennyi értelme van, alig van gépigénye, tehát egy gyenge PC-n is elfut amin messze élvezetesebb MOBA-t játszani.
1.
1.
Cipo3
Ha megjelenne a MOBA amin én játszom PS4-re csak azon tolnám. Nem tudom hogy lehet egér nélkül DOTA-t játszani, de azon tolnám.

Oka egyszerű. Amit rohadtul utálok ezekbe az az egymás sértegetése. 70 perces játék alatt annyi mindent tudnak egymás fejéhez váltogatni. Hogy hihetetlen. S persze kb. minden 15. meccsben valaki neked esik. Általában a legbénább játékos és valami értelmetlen dologba köt bele, de elmond mindennek 30 percen keresztül.

Én sokszor élvezem a meccset akkor is ha vesztünk, mert maga a meccs élvezetes. De a legfrankóbb meccset is el tud rontani egy troll.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...