Frissült egy nagyot a Driveclub

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 22.
  • Hír
Link másolása
A terveknek megfelelően befutott a Driveclub 1.14-es frissítése, amely többek közt egy új bajnoksággal, multis visszajátszásokkal és az ingyenes LaFerrarival bővíti a felhozatalt. Az áprilisi tartalmakról jött egy új trailer is.

A fejlesztők javítottak a szerverek stabilitásán is, amire szükség is van, lévén a Driveclub 1.14-es frissítése csaknem 3 gigát nyom. Letöltése után, ha elérted az ötödik szintet a Ferrari Owners Clubban, akkor megkapod az ingyenes LaFerrarit, ezen kívül a kezdőknek szól a Startline Tour, amely 11 futamot takar, illetve most már a multiplayer összecsapásokat is visszajátszhatjuk. A változások teljes listáját itt olvashatod el.

A hónap utolsó napjaiban jön a Turbocharged Expansion Pack, amely a következő verdákkal bővíti a felhozatalt: Ferrari F40, Chevrolet Camaro ZL1, Dodge Charger SRT8, Jaguar XKR-S Coupé és Volkswagen Design Vision GTI. A Rimac Automobili Concept Ont viszont ingyen megkapjuk majd. 

19.
19.
crashpipi
Lehet, hogy régen frissítettem már be, de nálam 3 helyett 9,8 giga. :D
18.
18.
Chelseafan1989
A frissítés ota nem megy a verseny közbeni kihívás mindenhová azt írja, hogy "downloading"! Valaki esetleg nrm tudja mi lehet a gond?
A segítséget előre is köszönöm!
11.
11.
Gykrizsi
#8: Ja, de ezeket félévvel korábbra, megjelenésre igérték. El ne ájuljunk már, mert féléves késéssel megkapod azt, ami anno drága pénzért megvettél.
9.
9.
Falcon
#8: battlefield 4ben nemsokára kapunk ingyen pályát a cod-tol semmit nem várj egyre gagyibb és nagyon be vannak kabzsulva össze lehet hasonlítani hogy a ps store-bol a bf4 prémium 9 ezer ft a cod ghosts 23 ezer dlc-vel együtt van különbség ezért veszem inkább a bf-et
8.
8.
Angelwing
Szépen kiteljesedik a játék,bárcsak minden játékot így támogatnának a fejlesztők,mondok példát: Call of Duty ingyenes Map havonta,mert megtehetnék a csilliárdos fas.opók,hogy kiadnak pár ingyen cuccot hamár megvettük a szarukat....Csak felbas.om az agyam.
7.
7.
crashpipi
A multis visszajátszás az óvások miatt jó. Anno Crazymanék is sérelmezték, hogy a Forza 5-ből először kimaradt.
Én annak örülnék a legjobban, ha ki lehetne kapcsolni az ABS-t, ESP-t és TCS-t. Mással is kizárólag úgy szeretek gémelni.
5.
5.
#2: Nyitócím lett volna, de arra nem jelent meg, utána már muszáj volt :) Amúgy a replay nagy királyság szerintem :)
4.
4.
Gykrizsi
#3: Ja-ja, de más játékban hányszor nyomnak rá erre a lehetőségre, szerintem szinte soha
3.
3.
simon 555
#2: A játékosok kérték a visszajátszást, szóval annyira nem felesleges az. Amikor nem volt akkor meg az volt a baj...
2.
2.
Gykrizsi
A LaFerrari Jó, a multis visszajátszás meg csupán parasztvakítás. Beraknak ilyen fölösleges funkciókat, amiket az emberek 99% úgy sem használ sosem, de úgy tűnik, mennyi minden van a játékban. Egyébként most már egész kerek a játék, csak lett belőle valami, csak miért nem lehetett volna inkább várni a megjelenéssel egy-két hónapot még, és nem lett volna ilyen kínos ez az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...