The Witcher 3: Wild Hunt - az értékes rakomány

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 23.
  • Videó
Link másolása
Egy közel kilencperces gameplay videó érkezett a The Witcher 3: Wild Huntról. Geraltot ezúttal egy kereskedő bízza meg azzal, hogy keressen meg egy rejtélyes dobozt a mocsárban. Rutinmissziónak tűnik, de nem az.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a The Witcher 3: Wild Hunt megjelenéséig, de a látnivalók még nem apadtak el. Ezúttal az "értékes rakomány" című küldetésbe tekinthetünk bele, amelyben Ríviai Geralt egy kereskedő megbízásából egy titokzatos dobozt keres a mocsárvidéken.

A szerepjáték május 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

15.
15.
Andrew
#12: Én is ugyanilyen rendszerrel fogom játszani mert ezt a látványt és élményt ha már tehetem akkor LED tv-en kell élvezni.
13.
13.
McDuff
#12: nah így világos. akkor fogalmazzunk úgy hogy mivel ez itt egy Xbox One gameplay,ezért ez gyengébb a többinél, ami igaz is sajnos. hozzáteszem hogy mondjuk még ennek függvényében is sztem ez még ezen a platformon is állatul néz ki!
12.
12.
Ruga
#7: Nyugi-nyugi! :D Azt hiszem félreérthető voltam. :)
A játék grafikailag szerintem pazar lesz. Jelen esetben azt nem akartam konkrétan megjegyezni, hogy XO-n gyenge (helyesen gyengébb) a korábban látott pc-s videókhoz képest, ezért csak azt jegyeztem meg, hogy nem biztos, hogy ps4-re fogom megvenni. Nem szerettem volna konzol vs pc vitát robbantani.
PS4-en 1080p és elvileg med-high a pc-hez képest grafikailag, illetve 30 fps, legalábbis a neten fellelhető interjúk szerint.
Mivel szeretek a ps-en játszani szeretném arra megvenni, de ha a pc-s verzió nem csak a 30 vs 60 fps-el lesz jobb, hanem sok minden másban akkor inkább arra fogom behúzni. Mivel mindkét platformot ugyanazon a rendszeren (TV-Hangrendszer-Erőlködő) használom (pc-t x360 kontrollerrel) ezért csak a megjelenített játék számít, a kényelem ugyanaz.
Kövezzetek meg de szeretek ps-en játszani, még ha a pc-m erősebb is.. :)
11.
11.
kopic
Am YT oldalon mire fel ez a sok dislike ? Mer igazából PC-n játszották ?
8.
8.
McDuff
Egyedül amit fel tudok hozni gyengeségnek azaz, hogy nem vet a környezet árnyékot (mikor a fáklyával nyomja), egy darab fának nincs árnyéka...de mást nem nagyon vettem észre.
7.
7.
McDuff
Aki szerint ez a játék gyenge vizuális élményt ad, arra nem is tudom már mit mondjak, annak nincsen szeme b.sszameg. Az ilyen mivel játszik akkor amúgy ami szerinte NEM gyenge grafikailag? Komolyan érdekel! Igen, te ott 4-el lejjebb,ugyan áruld már el: neked hol kezdődik a jól kinéző játék?
6.
6.
p3ti
#1: Elvileg patch formájában fogod kapni hozzá a feliratot is. Akárcsak a 360nál, ott is a régiód szerint töltötte le a játékhoz a megfelelő nyelvet.
4.
4.
lacinho01
digitálisan is magyar feliratos lesz nem csak a dobozos verzió :)
a játék gyönyörű minden platformon, maga a játék szerintem hozni fogja a "szintet" sőt mivel lezáró rész lenne gondolom rá is tesz egy lapáttal.
3.
3.
Ruga
Ez most nem győzött meg, sőt a grafika (még ha a yt le is rontja) egyenesen gyenge. Lehet ps4 helyett mégiscsak pc-re fogom megvenni..
2.
2.
Morandor
Ha minden igaz minden platformon magyarul jön ki.
1.
1.
BigZoli88HUN
Hali!
Megvettem az Xbox store-ból a játékot, de nem tudom, hogy lesz-e a digitális kiadásban magyar nyelvű felirat. Valaki tud erről valamit? Mivel nem jó az angol nyelvtudásom ez nagy problémákat vet fel a történet megértése folyamán.
Válaszokat Köszönöm.
Hali!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...