Mortal Kombat X - törli a mentéseket az új patch

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Hír
Link másolása
Jelentős javulást ígért a Mortal Kombat X PC-s verziójának legújabb javítása, ám ehelyett egy ordas hibát hozott magával: a tapasz feltelepítése után törlődnek a mentések. A fejlesztők gyorsan eltávolították a patchet.

A Mortal Kombat X PC-s verzióját számos kritika érte az elmúlt napokban, a játékosok leginkább az indokolatlan gépigénybe és a szaggatásokba kötöttek bele. A NetherRealm nemrégiben azt ígérte, hogy a legújabb javítás jelentős teljesítménybeli javulást hoz, így a számítógépes változat is felnő a konzolos verziók minőségéhez. Nos, nem így lett.

Az új tapasz feltelepítése után törlődnek a mentések. A PC-s portért felelős High Voltage Software átmenetileg elérhetetlenné tette a patchet, és már nagy erővel dolgozik a fixen. A csapat még nem tudja pontosan, hogy mi vezet az adatvesztéshez, de bocsánatot kértek a rajongóktól.

A jó hír az, hogy hamarosan a Predator is csatlakozik a harcosok gárdájához, és már egy teasert is megnézhettek róla:

20.
20.
ZooleK
A javasolt biztonsági mentést megcsináltam indítás előtt(a tegnap előttről megmaradt 8 GB helyett már csak 30 megát szedett le), és legnagyobb megkönnyebbülésemre minden a legnagyobb rendben volt, az eddig elért eredményeim, feloldott cuccaim megmaradtak. Ez után a telefonos verzió is megtalálta már az accom(nem utolsó sorban az is kapott egy frissítést). Jasont nagyon jól megcsinálták, nem voltam egy nagy rajongója a filmnek, de a játékban nagyon feelingesre sikerült, nem lóg ki úgy a képből mint az előző részben Freddy. Első ránézésre azt mondom, hogy nála jobban eltalált/megcsinált dlc karaktert nagyon nehéz lesz összehozni, attól függetlenül hogy a predátorra nagyon kíváncsi vagyok.
A mentésekkel való segítségért még egyszer ezer köszönet, dcba!
19.
19.
ZooleK
#10: Ez nagyon jó hír, ezer hálám, hogy megosztottad velem, illetve azzal akit még érinthet :) Elindítani nem volt időm szerencsére, a második adag frissítés még nem jött le mielőtt elindultam volna otthonról, mindössze az androidos MKX panaszkodása a nemlétező felhasználóra volt az, amitől kétségbeestem kicsit. Na jó, nagyon.

JudgeDredd78, én nem vettem észre Yanez szavaiból, amiket te itt nehezményezel. Az egy dolog, hogy ha valakinek van egy kedvenc gépe, vélhetőleg valamilyen szinten és valamilyen okból elfogult iránta. Nekem is volt Ps2-m anno, amint megjelent a kinect, vettem egy xbox360-at, de egyik se vált be, maradtam a jó öreg asztali gépnél. Tartom magam az álláspontomhoz, miszerint egy komolyabb gépet semelyik létező konzol nem tud űberelni, ami bizonyos tekintetben igaz is, a konzolok egyetlen előnye, hogy nem szívsz akkorákat egy-egy játékkal, mint most a pc-sek jelen esetben. Mindazonáltal azt is hozzáteszem, hogy ez egyéni vélemény, nekem ez jött be, neked az xboxone, másnak a ps4. Nem hiszem hogy akkora probléma lenne, ha valakinek van egy kedvenc platformja, és ezt nem titkolja úgy, mint ha börtön járna érte. Amúgymeg a világ legnagyobb gépe a C64 volt az 1541 floppymeghajtóval, azt a feelinget soha semmi nem fogja hozni többet.
18.
18.
JudgeDredd78
#17: jujjj de melle lottel... de nem baj mar megszokhattuk toled hogy nem vagy kepben es nem erted mirol ugat a masik. Jol van yanez nem bantalak. Valahogy nehez rad haragudni mert szimplan csak buta vagy :D
17.
17.
Yanez
#16: Nos kedves, Yami! Nem hiszem, hogy nincs jobb dolgod, mint beszólogatni egy fanboy-nak. Persze mindenekelőtt szörfözz még egy jó darabig a neten, mert nem hiszem el, hogy még mindig nem tudod mi a különbség a fanboy, és a fan között. Ha pedig úgy sem jösz rá, vagy egyszerűen lusta vagy utánanézni, akkor legyek fanboy, nem bánom.

Azért egy 32 éves ex-hardcore pc gamer-re azt mondani fanboy, ahhoz is kell ész. Számomra a legjobb masina a videójátékok szempontjából a konzol, és abból a PS. Szubjektív vélemény, főleg mert mindkét oldalról van nagy tapasztalatom. Nyilván ez is valami burkolt fanboy szöveg, ezt már rád bízom, mert ebben te vagy a szakértő. További jó időtöltést!
16.
16.
JudgeDredd78
#15: Az a baj hogy ezt valoszinuleg te magad is elhiszed. Csak azert nyilvanitasz reszvetet a pcseknek hogy elmondhasd neked bezzeg minden szuper mert ps-en jatszol. Es ezt rendszeresen el szoktad jatszani. Pl. az mk blogodnal is. Csak az a bajom hogy kicsit szurja a szemem ez az alszent passziv-agressziv fanboy viselkedes.
15.
15.
Yanez
#14: Nem vagy muszáj kötekedni, ha csak ez jött le. Én anno PS1-en elveszítettem a Tomb Raider 3-as mentéseimet (haverom véletlen letörölte), pedig már rengeteg órát fektettem a játékba. Mondanom sem kell, hogy csak hónapok után vágtam bele újra, és úgy féltettem azt a memóriakártyát, mint az életemet. Ezért tudom milyen érzés az, ha törlődnek ilyen fájlok, legyen az PC-n, vagy PS-en, vagy akármin. Szóval nem tudom mi bajod.
14.
14.
JudgeDredd78
#5: A jo oreg yanez fele passziv-agressziv ps fanboy duma. Latom tovabbra is hozod a formadat.
13.
13.
Trapyd
#12: Tény. Ezen nincs mit szépíteni.
12.
12.
logic5
Bughalmaz fos. ha tetszik, ha nem... egy szar konkrétan... Pedig nem P4-es géppel toltam...
10.
10.
dcba
#7: Figyu ha nem inditottad el a jatekot az elso patch utan, akkor nincs mitol tartanod. Mielott elinditod a jatekot szedd ki a mentest a ://-steam konyvtarad/userdata/61102514/307780 ez a konyvtar a mortal mentesed es gyakran gondoskoj back uprol, mert sokaknak a patch elott is elszallt a mentese, hiaba a cloud. Ha elinditottad az elso patch utan akkor szomoru egyutterzesem a menteseid miatt.
9.
9.
ZooleK
#8: Elvileg automatikusan menti a csatákról készült videót, legalábbis mint ha ezt olvastam volna valahol. Most, hogy mondtad azt az 1GB nagyságú mentést legalábbis ezt juttatta eszembe. Mindenesetre nem idegeskedek előre, ráérek azzal holnap reggel is ;) Az automata mentéseket pedig, ami a visszajátszásokkal kapcsolatos kikapcsolom, mert felesleges.
8.
8.
Yanez
#6: Nálam is ez van, de rájöttem mi a bibi. Túl sokat tölt fel naponta, annyit, hogy megtelíti a felhôben való tárolásra kapott helyet. Én épp ezért tegnap le is állítottam, azóta nem teszi. De szerintem az a megoldás, hogy törölni kell a cloudból, majd újra feltölteni. Nekem majdnem 1gb-ot töltött fel, ami egy mentéshez képest gyanúsan sok.
7.
7.
ZooleK
#5: Gyanús, hogy én pont ezek közé fogok tartozni. Csak holnap fogom tudni megnézni, hogy valóban így van-e, de az, hogy a telefonos változat reggel óta azt írja ki, hogy nem találja a felhasználót eléggé gyanús. A telefonról unlockolható skineken kívül már mindent feloldottam, és nem kicsit leszek ideges, ha mindez elveszett.
6.
6.
brianaspirin
#5: pont ps4-en nekem napok óta nem tudja valamiért feltölteni a mentést a ps+. de csak a mortalnál. másnál is volt ilyen
5.
5.
Yanez
Ôszinte részvétem azoknak, kik elveszítették a mentéseiket. Én bezsibbadnék, ha törlôdnének a jelenlegi eredményeim. Igaz PS4-en tolom, de akár ott is elôfordulhatott volna. Szerencsére van cloud mentés, de akkor is rémes a gondolat.
4.
4.
Trapyd
#3: Gondolom ez a 30 giga nem az eddigi 38 hoz adódik hozzá, hanem felülír.
3.
3.
dcba
#1: Ne is varjal Kombat packot, sztem, max adnak egy par skint, esetleg 1 millio aranyat, amivel kb ki birod nyitni a Krypt-t. Amugy nekem volt eszem es folyamatosan neztem, a steam forumat, mert tudtam, h masoknak hamar lent lesz a patch es amikor olvastam, h mi tortenik, akkor nem inditottam el a jatekot, majd lejott a visszaallitas is es volt mentesem az elmentesrol, igy en megusztam az egesz mizeriat, annyival, h letoltottem 30 gb-t.
1.
1.
DarkLord
A Komplete edition-ig úgy is kiforrja magát a cucc, addig még 100 patch fog jönni, ha így halad a dolog...és érted 10.000 coin-nal szúrják ki a játékosok szemét mindezért? :D lol mikor több százezer coin-ról beszélünk a mentések elvesztésével. Szerintem nagyon illő lenne a kombat pack-ot minden előrendelő számára ingyenessé tenni és akkor talán valamit kiköszörültek volna a csorbán!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...