Driveclub - már a hajrában van a PS Plus Edition

Link másolása
Paul Rustchynsky, a játék direktora erősítette meg, hogy a fejlesztés végső szakaszában van már a Driveclub PS Plus-előfizetőknek szánt verziója. Újabb ígéret, vagy most már tényleg finisben van a játék?

A Driveclub kálváriáját még összefoglalni is hosszú: a játék eredetileg a PlayStation 4-gyel együtt rajtolt volna, azonban a fejlesztők csak egy évvel később tudták befejezni a munkát. A Driveclub azonban még ekkor is rengeteg technikai problémával küzdött, így a PS Plus Edition tovább késett. Szerencsére a fejlesztők nem hagyták magára a címet, és az elmúlt hónapok alatt rengeteg hibát kijavítottak. Az ingyenes változat azonban még nyolc hónappal az eredeti időpont után sem vált elérhetővé.

Egy ideig azt hittük, hogy a PS Plus Edition végül törlésre kerül, de az utóbbi hónapokban életjeleket adott magáról. Kiderült például, hogy 15 autót próbálhatunk majd ki az ingyenes változatban. Ezúttal a játék direktora, Paul Rustchynsky erősítette meg a Twitteren, hogy a PS Plus-változat megjelenése már nincs messze. Az úriember szerint már a fejlesztés végén járnak már - reméljük, ez azt jelenti, hogy most már kevesebb idő van hátra, mint amennyi eddig eltelt az eredeti megjelenési dátum óta.

23.
23.
Ra1D3n
Úgy fest 18-19 hónap után talán végre ott tartunk, hogy kijöjjön a PS plus verzió? Csak hangyányival csúszott több mint 8 hónapot :)
7.
7.
manziel
Szerintem aki kíváncsi volt rá, az már rég megvette használtan.
5.
5.
zozo76hun
4.
4.
godach
Rossz indulat nélkül, a hír címét olvasva, hangosan felnevettem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...