E3 2015: 14 perc Mad Max őrült világában

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Eddig csak képek és trailerek formájában láthattuk akció közben a Mad Max-et, az E3-on azonban végre ki is próbálható a játék. A Gamespot le is csapott a lehetőségre, így tudunk mutatni egy 14 perces bemutatót.

A Mad Max közel negyedórás játékmenet kedvcsinálója leginkább a sivatagban zajló őrült autósüldözésekre koncentrál, de azért kapunk némi ízelítőt a játék Batman: Arkham-sorozatból kölcsönvett harcrendszeréről és a járgányunk testreszabási lehetőségeiről is.

A legutóbbi trailert és képeket erre és erre találod.

Az Avalanche csapatának új játéka szeptember 1-jén jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - a GK előzetesét itt olvashatod el a játékról.

14.
14.
XuChi
Ezen videó alapján, szörnyen unalmasnak vélem. Az ütközések meg szánalmasak!!!
13.
13.
Hunszi
érdekes, de szerintem nagyon monoton lesz egy idő után ez a masszív sivatag
12.
12.
br1Koo
Tetszik az autócsinosításos ötlet, én örülnék ha a játékból egy jó szerepjátékot csináltak volna ahelyett ami lesz belőle. Mennyire vagány lenne rejtett helyeket keresgélni és ott meglelni egy autóalkatrészt, ami rohadt ritka. . :) Vagy ha nagyon továbbmennék infókat szerezni roncstemetőkről amiket fel lehetne ásni. Lenne benn bőven potenciál, kíváncsi vagyok mit sikerül kihozni belőle
11.
11.
PaulMarloW
10.
10.
horror98
Ezt a játék a Furry Road eseményei után van?Benne van Furiosa?
7.
7.
Hunszi
#4: Nem elithető egy lapon a Fallouttal, csak annyi a hasonlóság bennük, hogy mindkettő posztapokaliptikus világban játszódik, de semmi több. Ennek inkább a Just Cause 3al kell majd versenybe szállnia.
6.
6.
Simonus18
Izgalmasnak tűnik, és talán jól eltatálták a Mad Max esszenciáját, egyetlen dolog ami zavar az a HUD és a különböző display megoldás, nem tom mennyire illik az univerzumhoz a GPS megoldás, meg a minden interaktív objektumot megmutató display mechanika, ez az Assassin's creed-ben is zavaró volt ... nézzük meg a Fallout 3-at pl, ott mindennek neked kell utána nézni, minden sarkot át kell kutatnod hogy biztos légy. De nyilván inkább az Akció felé viszik a gameplayt, ami eddig fantasztikusnak tűnik.
5.
5.
PS4jacksony
Hangulatos,de unalmasnak tűnik.Legalább is ez a videó az...
4.
4.
herlius
Hát ez sok jóval nem kecsegtet. Kapunk egy hatalmas sivatagot, amiben autózhatunk és gyűjtögethetünk, amivel fejleszthetjük a kocsinkat, meg 1-2 infót megtudhatunk a világvégéről. A sztori ezzel szinte ki is lőve. Ez így sovány lesz, hogy 1-2 óránál tovább bárkit is lekössön. A Fallout 4 mellett ez ebben a formában labdába sem fog rúgni.
2.
2.
Ghost26Dave
Hangulatos :) a világa megfogott.
1.
1.
KeXxX
Rohadjak meg.. azt hittem szarabb lesz. De sőt...! ..egész jó! Mondjuk mutathattak volna valami mást is az autókázáson és a gyűjtögetésen kívül is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...