E3 2015: Új fejlesztőcsapatok mindenhol

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 18.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Két neves játékipari veterán is arról számolt be az E3 apropóján, hogy új fejlesztőcsapatot alapított. Marty O'Donnell, a Bungie egykori zeneszerzője és Fumito Ueda, a The Last Guardian atyja is új formációban dolgozik.

Marty O'Donnellt, akinek a Halo zenéjét is köszönhetjük, tavaly áprilisban, a Destiny munkálatai közben rúgták ki a Bungie-tól. Hogy ennek mi volt az oka, azt azóta sem tudjuk, jó hír azonban, hogy O'Donnell láthatóan továbblépett: néhány korábbi Bungie- és Airtight-munkatárssal (utóbbi júliusban húzta le a rolót) karöltve bejelentette, hogy Highwire Games néven alapítottak új fejlesztőcéget. Hogy min dolgoznak, az még nem derült ki, de a LinkedIn-oldalukon a VR-t is kompetenciaként jelölik meg.

Új stúdiót alapított a Team ICO veteránja (és többek között a The Last Guardian atyja), Fumito Ueda is. Mint ismert, Ueda 2011-ben elhagyta a Sonyt, már csak a The Last Guardiant kell befejeznie, ehhez a projekthez még szerződés köti. Az új - néhány ICO-veteránt is felvonultató - csapata tavaly nyár óta működik, és a genDESIGN nevet viseli, a céljuk pedig az, hogy kitolják a videojátékok határait.

4.
4.
KopyAti
Szerintem meg igen, mert Ueda nem ad ki szart a kezei közül.
2.
2.
Hunszi
#1: megjelenni megfog hamarosan...a gond nem evvel elsz, hanem szerintem nem fog akkorát ütni, mint amekkorára az emberek várják
1.
1.
PaprikaJancsi
Evvel a Last Guardiannal behülyítették az emberekt 2009-ben, és most 2015-ben újra behülyítik. Nem csodálkoznék, ha a következő gameplay 2020-ban jönne ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...