E3 2015: CoD: Black Ops 3 - multis pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 18.
  • Videó
Link másolása
Most hosszabban is belenézhetünk a novemberben érkező Call of Duty: Black Ops 3 többjátékos módjába. Most már tudjuk, hogy minden specialista a szintlépések során új testreszabási lehetőségeket nyithat meg.

A szintlépések során a specialisták (ez a multis karakterek neve) előtt új testreszabási elemek nyílnak meg, így gyakorlatilag folyamatosan alakíthatjuk karakterünk kinézetét. A fegyver XP-k visszatérnek a játékba, magyarán a mordályaink is szintet lépnek, ami azért jó, mert így új kiegészítőket aggathatunk rájuk. A Gunsmith lehetőséggel pedig egyedi festéssel láthatjuk el a kedvenc csúzlijainkat.


Mivel a játék sztorija szerint különféle augmentációkkal vértezhetjük fel a katonáinkat, így ez a multiplayerben sokkal dinamikusabb mozgást tesz lehetővé. Hatalmasakat ugorhatunk, épületekre kapaszkodhatunk fel és így tovább.

Megjelenés november 6-án PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on.

8.
8.
dzsiádzsó
Tök durva, anno MW volt nekem az atyaúristen kampányba, multiba én még mindig a BF2-re esküszöm, azóta se tudnak annyira változatos, jó csapatmunkát igénylő, sok stílusban játszható, mégis kikiegyensúlyozott multit csinálni.
Azért az beszédes, hogy erre videóra nekem bármit ráírhattak volna, Crysis 4, valami új shooter, mert számomra se minőségben, sem semmiben nem hozza a CoD-ok színvonalát.
Régen a hülyegyerekek pattogtak, idiótán játszottak, most már a játék hozzájuk igazodott, igazi tini mainstream lett ez is, itt már opció a falon rohangálás, nem pedig idiótaság...
7.
7.
vegeku2003
#2: milyen DLC? Black ops 3 a leg utorsó meg az advansed warfare volt nincs is közük egymáshoz. Én battlefieldes vagyok de attól még tisztelem annyira fejlesztők munkáját hogy ne szidjam a játékot minden évben mint a legtöbb kommentelő ember.
5.
5.
PaulMarloW
#3: soha nem lesz igazi cod
4.
4.
mestermagyar
#3: Azért a black ops készítőin látszik hogy max a kiadó tartja vissza őket hogy valami teljesen újat adjanak ki.
3.
3.
maktub
A CoD se ezzel a résszel fog megújulni.
2.
2.
headhunter86
Nafene, nem is tudtam, hogy jön DLC a tavalyi COD-hoz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...