E3 2015: SW: Battlefront - dinamikus helyszínek

Link másolása
Az EA E3-as konferenciáján végre megnézhettük mozgás közben a DICE által fejlesztett Star Wars: Battlefrontot. Ezúttal újabb infókat osztottak meg a játékról és az úgynevezett Battle Beyond funkcióról meséltek.

Patrick Bach, a DICE vezérigazgatója interjút adott az IGN-nek, melyben mesélt az általuk csak Battle Beyondnak nevezett funkcióról, ami hasonló lesz a Battlefieldekből ismerős Levolutionhoz, bár ez kevésbé fogja befolyásolni a játékmenetet. A Battle Beyondnak a lényege, hogy a pályák dinamikusan fognak változni a két csapat eredményeitől függően. Bach egy példát is mondott: a Tattooine-i pályán, ha a lázadók állnak nyerésre, akkor a háttérben lezuhanó csillagrombolót láthatnak a játékosok.

A fejlesztő szerint ez a funkció azért "briliáns", mert így nem kell a kezelőfelütetet telepakolni villogó feliratokkal, de mégis érdekesebben és egyértelműbben tudnak információkat adni a csata kimeneteléről. A játékosok így sokkal jobban átérezhetik a csata hangulatát.

A Star Wars: Battlefront november 20-án jelenik meg PC-re PS4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
randall13
#7: Ez pl. egy jó kérdés, reggel néztem a BO3 gameplayt, és több volt az akció a HUD-on, mint a pályán.
7.
7.
Stranger
Miért kell egyáltalán a mai játékokban telenyomni a képernyőt felesleges infóval? Ránézek az első BF-re még egy szép letisztult felületet látok, most már a hülyegyereknek ki kell emelni a repülőt, tankot és persze állandóan mutatni kell, hogy hol vannak a foglalni való pontok.
6.
6.
JacoB
#5: Jaa megvan . Google a barátom :D
5.
5.
JacoB
Elnézést ,hogy ilyen tudatlan vagyok,de mi az a HUD ?:D
4.
4.
B-Shaggy
#2: Kemuri visszatért!

A feature egyébként jó, de a HUDot nem kéne felváltania
3.
3.
Hulee
#1: Akkor láthatunk egy Mon Calamari hajót is lezuhanni. :)

Szerintem azért jó kis game lesz ez.
2.
2.
PaulMarloW
annyira tetszik hogy változatos lesz helyszín
1.
1.
randall13
Olyan jó érzékük van ahhoz, hogyan kell eladni a fasságokat :D Most komolyan, nem lett volna elég ha annyit mondanak, hogy dinamikusan változik? Miért kell olyan marhaságokkal fűszerezni, hogy felváltja a HUD-ot... És ha a másik csapat hirtelen fordít a meccsen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...