The Flock - szavatossági ideje lejár

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 17.
  • Hír
Link másolása
Ha túl sok játékos hal meg a multiplayerre kihegyezett lopakodós horrorcímben, akkor a populáció lecsökken és maga a játék is végérvényesen leáll. Bizony, a holland Vogelsap csapata egy roppant érdekes koncepcióval állt elő.

Ahogy arról már beszámoltunk, a holland Vogelshap egy olyan sivár és sötét helyeken játszódó multis címet készít, melyben 3-5 játékos csaphat össze. A The Flock célja az, hogy a nyurga lényeket alakító játékosok megszerezzék és megtartsák a fényereklyét, miközben a mozgékonyabb ellenfelek el akarják tőlük szedni.

A The Flockban találunk egy számlálót, ami megmutatja a játékban szereplő lények populációját. Ha egy játékos meghal, a szám csökkenni fog és ha elérte a nullát, a játék elérhetetlen lesz. Azaz végleg, megvásárolni sem lehet majd a Steamen. Noha ezt követően még egyszer csatába indulhatnak a veteránok, hiszen kezdetét veszi a finálé, de utána a szerverek is leállnak, a The Flock megszűnik létezni.

A populációt jelző számlálót megtaláljuk a Steamen, a hivatalos honlapon és a játék Reddit-oldalán is.

Az biztos, hogy így minden multis meccsnek valódi tétje lesz, az egész játék szépen lassan az elkerülhetetlen csúcspont felé halad, ami bár a The Flock végét jelenti, mégis emlékezetes marad a rajongók számára. Egyedinek egyedi.

Az alkotás jelenleg zárt bétafázisban van, a végleges változat a harmadik negyedévben élesedik.

7.
7.
biohazard rex
hát én toltam alphát. Pontatlan irányítás, laggos szerók, kevés játékos. Ha ezeket tudják javítani jó lehet. Az meg h x halál után vége a játéknak, sztem rossz ötlet, mert biztos lesz 1-2 troll akik direkt arra mennek majd, h egy meccsen minél többször meghaljanak...
6.
6.
Juha
Végre Hegylakó-feeling!
Mondjuk ezt csak akkor találnám életképesnek, hogy x ideig training mode, és egy választópont után (kihívnak, kihívsz vkit, eléred az y szintet, zz:zz órát játszottál stb.) élesedik a "csak egy maradhat" mód.
Akkor viszont az acsin kívül más jutalom is kellene, hogy tényleg fizessen is érte vki: pl. Benne vagy az utolsó megmaradt 100-ban? 10% kedvezmény steamen (vagy ahol vetted), 50-ben akkor 20% egyszer stb...
Szóval lehetne életképes a dolog, csak a marketingjére elmenne a bevétel többszöröse ilyen formában.
5.
5.
markoci555
Láttam olyan játékot felfedezéskor Steam-en, ami tök jó volt, de mivel csak multira volt megcsinálva és kihalt volt, nem volt értelme.
Ha ez is csak így játszható, akkor tényleg nincs értelme hosszú távra tervezni, mert kihal a picsbe, így meg legalább reklámot is kap.
Az viszont biztos, hogy szívesen játszottam volna vele, de mire oda jutok már nem lesz...
4.
4.
Ecneb
Szerintem borzasztó ez a "játék".
3.
3.
simon 555
És sajnos lesznek olyan hülyék akik még fizetni is fognak érte, pedig legtöbben valószínűleg csak 1x fognak vele játszani...
2.
2.
logic5
#1: Szerintem meg ennyire hülyék, és azt hiszik, hogy ez jó marketing fogás... Idióták..
1.
1.
Szerintem hülyék lennének teljesen véget vetni neki. Majd eltelik egy hét, és kezdődik minden elölről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...