Mortal Kombat X - holnap érkezik Tremor

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 20.
  • Letöltés
Link másolása
Habár Tremorral már találkozhattunk a Mortal Kombat-sorozatban, teljes értékű játszható harcosként csak most fog debütálni: holnap érkezik a Mortal Kombat X utolsó szezonbérletes DLC-karaktere.

Ha megvetted a 30 dolláros Kombat Packet, akkor már holnap, egyébként pedig jövő hét kedden próbálhatod ki a Mortal Kombat X legújabb karakterét, Tremort. A DLC-vel együtt érkezik majd a második számú Klassic Skins Pack is.

7.
7.
ZooleK
Hát, ez a Tremor játék közben nem egy nagy szám...egész hangulatos karakter lehetne, de maximum úgy tudtam volna elképzelni a játékban, ha már alapból benne van, így fizetős dlc formájában viszont csak akkor venném meg, ha fanatikus Tremor rajongó lennék. De nem vagyok az. Kicsit már bánom is a kombat pack megvásárlását 30 euroért. Tremor helyett még egy Smoke is sokkal jobb lett volna, nem is beszélve a robotokról, vagy Saibotról. Remélem ezzel nem zárult le a karakterlista bővítése, és idővel még egy harmadik sor karaktert is kapunk, amiben lesz már helye a mindenki által hiányolt harcosoknak is.
Az utolsó skin pack könnyen felejthető, kb mint ha nem is lenne.
6.
6.
Nottingham
Xbox360 verzióról tudni valamit? nem lenne kedvem csak ezért venni egy newgen konzolt..
5.
5.
dcba
#3: Engem inkabb az bosszant (a borzalmas PC port hibain tul), h az uj karakterekkel abszolut nem foglalkoznak, nem kapnak plusz skin-eket, uj kivegzeseket, hanem csak a klasszikus karikat futattjak, pedig sztem pl a 4 leszarmazott nagyon jo otlet volt es jo is a megvalositasuk (Kung Lao rokona meleg, hatalmas poen volt) megsem kapnak semmi uj kinezetet. A masik a palyak. Eskuszom a legtobb stage total egysiku es unalmas es meg kevesen is vannak, amitol hamar monotonna tud valni, az amugy fantasztikusra sikerult jatek. Pl nagyon hianyoltam az egyik palyarol a masikra atutest, a Tag Team-rol mar ne is beszeljunk aminek kihagyasa mar az injustice-ban is halalos bun volt es itt is nagyon hianyzott, mert az MK9-ben az egy hatalmas flash volt.
4.
4.
giga321
Az utolsó Földhajlító.
1.
1.
PrimYaz00
Végre mks dlc karakter, mkban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...