Driveclub - hamarosan ismét felbőgnek a motorok

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Jövő héten újabb autókkal, eseményekkel bővül a múlt hónap óta már minden PS Plus-tag számára ingyen kipróbálható Driveclub. A Horsepower Expansion Pack keddtől lesz tölthető és 6 euróba fog kerülni.

Hosszas várakozás után, múlt hónapban végre megérkezett a Driveclub PS Plus Editionje, ami a szolgáltatás előfizetői számára nem csak ingyenes hozzáférést biztosít a játékhoz, de 11 versenypályát és 10 választható autót is tartalmaz.


Az Evolution azonban ezek után se hanyagolja játékát, jövő héten kedden ugyanis érkezik a Driveclub következő DLC-je, a Horsepower Expansion Pack. Ez a csomag többek között öt vadonatúj kocsit (Ferrari LaFerrari FXX K, Nissan GT-R NISMO, McLaren P1 GTR, Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R, Ferrari FXX Evoluzione), 5 megszerezhető trófeát és 11 új tour eseményt fog tartalmazni. Akik rendelkeznek szezonbérlettel, azok természetesen ingyen hozzájutnak a pakkhoz.

A csomaggal egyszerre némi finomhangolás is érkezik. Többek között megújul és kibővül a fotómód, az Elite Driver Levels rendszer, a garázsok rendszerezése. Kapunk Face-Off opciókat, új kamerabeállításokat és a ranglétra is kap egy ráncfelvarrást.

1.
1.
Angelwing
Japán kocsikat hiányolóknak itt van a - Nissan GT-R NISMO Bővül szépen tartalommal a játék,egyre több lesz a verda meg a verseny.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...