Everybody’s Gone to the Rapture kulisszatitkok

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
A hónap közepén érkező Everybody’s Gone to the Rapture hamisítatlan brit apokalipszist mutat be. A sztori szerint a világégés 1984-ben következett be a Yaughton Valley nevű faluban, hősünkkel a titkok nyomába eredünk.

A The Chinese Room kreatív direktora, Dan Pinchbeck és a pályatervező, Alex Grahame elmagyarázza nekünk, mi történt volna, ha az apokalipszis egy eldugott brit faluban következett volna be - erről szól az új fejlesztői napló. 

A játék sztorija szerint Yaughton Valley lakói egyik napról a másikra mind egy szálig eltűnnek. A játékosok felfedezhetik a környezetet, választásaiknak pedig közvetlen hatása lesz a történet alakulására.

Az Everybody’s Gone to the Rapture augusztus 11-én érkezik kizárólag PlayStation 4-re.

10.
10.
GAMEROD
#1: Méghogy kár... lefogadom ha ott lenne a Steam-en is, és nem lenne ekkora hírverése akkor bele se néznétek. Ugyanúgy mint a többi hasonló játékba, pedig dugig van a steam ilyesmivel.
9.
9.
simon 555
#7: Nézz utána mielőtt hülyeséget mondasz,
15 dollár lesz megjelenéskor PS+-al, nélküle 20...
8.
8.
Spectrum
#5: Pontosan. Virtual novel. Aztán ez a stílus vagy fekszik valakinek, vagy nem. Engem teljesen rabul ejtenek, kell ez is az adrenalinbombák mellé. :-)
7.
7.
hoaw
És ezért is elkérnek 18 ezret?
6.
6.
crytek
#5: Nem is akar több lenni ,ezt a célt szolgálják.Ezért frankók.Szép helyeken kajtatva egy történetet mesélnek el nekünk.

Kéne még több ilyen.
5.
5.
XuChi
#4: Nekem sajnos az ilyen stílusú játékok, dög unalmasak. Ha olvasni akarok akkor könyvet veszek a kezembe. Ha legalább olyan lenne a játék, hogy minden egyes helyszínen a The Room-hoz hasonló feladványok lennének, akkor még érdekelne is. De ígg, hogy sétálok 10 percig, nem történik semmi, majd egy ajtón belépve a narrátor eldarál nekem egy mesét, majd mehetek a következő helyszínre, ahol ugyan ez fog történni. Ez így csak egy virtuális mesekönyv, semmi több.
4.
4.
crytek
#3: Dear Esther is az mégis frankó és többször végigsétáltam.
3.
3.
XuChi
Nagy kár, hogy csak egy séta szimulátor és semmi több :(
1.
1.
crytek
Kár , hogy nem jön pc-re :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...